Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

O kurczę Purpurowy, nie pij takich rzeczy! Nie niszcz swojej wątroby! :(

Masakra!

Mam pytanie do Was, czy ktoś ma doświadczenia z lekiem Zoloft? Wiem że to SSRI i oczywiście wątków o tym jest multum ale nie chcę przekopywać forum a może ktoś z Was coś mi na ten temat powie? Jaki jest na początku, czy pomaga potem, jak działa? Może być na PW.

Bratu przepisali dzisiaj. Jestem taka szczęśliwa, był u psychologa znowu, już normalnie gadali, brat nawet ma humorek (albo mi ściemnia przez telefon), w każdym razie jest pod opieką :) Ale się cieszę! ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do Was, czy ktoś ma doświadczenia z lekiem Zoloft? Wiem że to SSRI i oczywiście wątków o tym jest multum ale nie chcę przekopywać forum a może ktoś z Was coś mi na ten temat powie? Jaki jest na początku, czy pomaga potem, jak działa? Może być na PW.

No ja to brałem przez jakiś czas i szczerze powiedziawszy to wcale nie pomogło. Ale tym się nie kieruj, bo na każdego leki działają inaczej. Jednemu pomogą, a innemu nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, swetrosukienki na jesień.

mirunia, rajstopki albo za duże, albo za małe, na pewno słabo naciągnięte. Normalnie ubrań, butów nie niszczę, ale rajstopy targam na potęgę.

platek rozy, myślę, że mam bardzo odpowiedzialną pracę, nieproporcjonalnie do mojego nieogaru.

Mam herbatkę ziołową na wyciszenie, czarna kotka mi się na nią ślini, bo waleriana. Przewąchany ćpun :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a co to było? :?

Na butelce pisało "Dezyturat". Nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałem, a i w internecie nie mogę zbyt wiele o tym znaleźć.

Wujek google i ciocia wikipedia mówią: keton metylowo etylowy - w testach na zwierzętach zaobserwowano negatywny wpływ na układ nerwowy, wątrobę, nerki i układ oddechowy.

Gratuluję wyboru drina :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ok, przekażę i tak bratu, żeby wiedział czego się spodziewać

platek rozy, masz przecudny ten sweterek, Ty zawsze potrafisz upolowac cos fantastycznego, jak Ty to robisz?! Tez tak chcę! :)

mirunia, powodzenia z tym odchodzeniem od chemii :) niech starczy ci sił! ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, ja biorę ten sam lek co lekarz przepisał Twojemu bratu tylko pod inną nazwą i spoko. Początki jak to początki, mogą być różne, ale z czasem uboki miną ;) ogólnie nie narzekam na owy specyfik. Jedyny ubok który się utrzymuje to brak apetytu, ale to też w sumie zależy od dnia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, acherontia-styx, cześć.

Dzisiaj słucham muzyki na komputerze. Lana del Rey na tapecie. I walczę z niechęcią do przepakowywania się. Teraz to już tak będzie codziennie.

Chwaliłam się już, że mam w przyszłym miesiącu swoją pierwszą prelekcję na zlocie? :mrgreen:

Od słowa do słowa i klientka pożyczyła mi książkę o pochodzeniu alfabetów, trochę się pomądruję, żeby nie zgłupieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi