Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm, będziemy tutaj tylko tak we dwójkę pisać, nie ma nikogo..? :P

Rozumiem, że byłaś roztrzęsiona... :/ Nie dziwię się :( A ta tabletka pomogła coś? Może jakieś ciekawe plany masz na dziś?

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Współczuję, ale nie możecie sobie na takie coś pozwalać... Jeszcze się to źle skończy...

kosmostrada, Oczywiśćie :) A jak tam u Ciebie?

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, to było 5 tabletek po 200mg, pomogły mi zasnać

nie mam planów na dzis, bede zalegała w łóżku a Twoje plany?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, nie będzie Ci się nudzić w łóżku? :D Ja na razie przeglądam oferty pracy, potem pewnie poczytam książkę którą mi terapeuta polecił... A reszta planów zależy od tego jak się będę czuł pewnie, ale przy tej pogodzie to pewnie będzie sennie i możliwe że się zdrzemnę trochę później.. ;P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, mi dziś ktoś wtyczkę wyłączył, no ale już czas się przywyczaic do tej mojej sinusoidy... tak że przeczekam.

mirunia, no raczej powinni coś dorzucic, w końcu sezon się dopiero zaczął. Choc powiem Ci, że ja tak przegapiłam parę razy buty, bo potem, jak się namyśliłam, to już mojej rozmiarówki nie było.

Wypiłam mocną jak na mnie kawę i nadal jestem zombiak. :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, jakaś taka bez serca się stałaś! Nieboszczyk bardzo lubi przytulanie i myślę, że moglibyśmy mu w tej sposób podziękować za wkład, za zaangażowanie w życie grupy. :P

możecie wasze przytulanie odstąpić komuś innemu bardzo lubie patrzeć jak inni sie do siebie tulą zwłaszcza faceci wtedy można cisną beke całymi dniami do bólu brzucha i twarzy bo wyglądają jak rozgwiazdy z tymi sterczącymi na boki łapskami przed objęciem kiedy jednak zdarzenie dotyczy mnie bezpośrednio już przestaje mi być do śmiechu,mam czerwone lasery w oczach i myśle o strzykawce z fenolem.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja robie woła na dziko

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Ja też kcę iśc na grzyby... :why: jak nie uda się w następny weekend, to chyba złapię doła...

Póki co poszłam z psem do odległego sklepu po moją kawę (jakiś pretekst musi byc). Teraz piekę pizzę, dziś nie mam feelingu do gotowania...

Druga połowa dnia, a ja nadal nic dla siebie nie zrobiłam. To proste jak się jest mobilnym, wystarczy gdzieś wyskoczyc w inne miejsce, a na miejscu nic mi nie przychodzi do głowy oryginalnego... Taki bezmózgowy dzień.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heyo

Kochani:*********

Ja mialam calkiem fajny weekend.Dzis na kawce bylam i pod hala , nabylam sobie gazetke "Good Food" za 4 zlocisze (normalna cena 12) sa obledne przepisy :105: weganskie i fitowe i bezglutenowe.... Przerozne .Skusze sie i bede chyba ja kupowala (oczywiscie pod hala)

12038481_891169884293847_4913024235074401699_n.jpg?oh=0f577b46ec4abee81e147f7a97898c39&oe=56663865

Zlapal nas deszcz i wrocilam troche zmoknieta ale co tam.

Dzis z robilam odpust i zjadlam szarlote z lukrem!

Rozwali mi to pewnie moj metabolizm ale uznalam ze szarlota mi sie nalezy po takich ciezkich przejsciach w tygodniu.

Davin, pieeekne grzybki! :105:

mirunia :******** w ktorym sklepie masz te botki upatrzone bo ja wccc tez upatrzylam takie granatowe :D moze to te same? Sztyblety to sa.

kosmostrada, :********* Kochana to moze domowe spa? skoro pogoda nie dopisuje?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, widzialam wlasnie zdjecie biedaka :?:? :*********

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, to te same butki upatrzylysmy :D:yeah: tez je mierzylam i bardzo mi sie podobaly . Maja fajna podeszwe :)Co Slonce porabiasz? Ja juz domowo , jutro do pani od aktywizacji jade.

Sigrun, oby sie zajeli bo az zal patrzec na takiego biedaka:( zawsze mnie na placz zbiera jak widze rozjechane zwierzatko.

U nas niedawno kolo Rossmana lezal kot sasiadki z klatki obok ale ja tylko podeszlam do niej i powiedzialam ze jej kot tam lezy :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam z zajęć, kończę obiad.

Pani od pierwszej pomocy powiedziała mi, że mam nierówne tętno, tak że zaraz kładę się na katafalku z gromnicą, wbijajcie na stypę, będzie dobry barszcz.

Za pół godziny leci powtórka Twarzy, co Brzmi znajomo, wczoraj nie obejrzałam, bo zasnęłam dobrze przed 22-gą, po zajęciach i spotkaniu fanklubu.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, tak hala jest the best i ile cudeniek tam mozna wyszperac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :******** moja ciotka namietnie oglada ten program a ja nie widzialam ani raz.Natomiast taniec z Gwiazdami lubie i chetnie patrze :) :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi