Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tutaj takie małe pytanko do zgromadzonych - dlaczego wilki są tak popularne i to bynajmniej nie tylko w avatarach na tymże forum, ale również w szeroko rozumianej sztuce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a czytales kiedys o wilkach? O ich charakterze, zachowaniach...? Jesli nie to piczytaj i wtedy moze odpowiesz sobie na to pytanie. Czasami zaglebienie sie w psychike danego gatunku mowi bardzo wiele o osobie ktora w jakus tam sposob sie z tym gatunkiem utozsamia. No chyba ze np av jest z dupy wziety

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133,

Sigrun, zawsze to lepiej niż jakbyś miała coś pisać o moich doświadczeniach seksualnych znowu :D:P

Jeszcze nie dosxlusmy do tego czy takowe posiadasz :mrgreen:

DarkMaster, nic nie knuje 8)

A Ty posiadasz takowe doswiadczenia o ktorych nasz filipek pusze? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a czytales kiedys o wilkach? O ich charakterze, zachowaniach...? Jesli nie to piczytaj i wtedy moze odpowiesz sobie na to pytanie. Czasami zaglebienie sie w psychike danego gatunku mowi bardzo wiele o osobie ktora w jakus tam sposob sie z tym gatunkiem utozsamia. No chyba ze np av jest z dupy wziety

Mam dziwne wrażenie że nie do końca odebrałaś moje pytanie tak jak zakładałem. Nie mam nic przeciwko wilkom w avatarach czy też sztuce, po prostu ciekawi mnie powód ich popularności, bo spotykam się z nimi dość często chociażby w muzyce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133,
Sigrun' date=' zawsze to lepiej niż jakbyś miała coś pisać o moich doświadczeniach seksualnych znowu :D:P[/quote']

Jeszcze nie dosxlusmy do tego czy takowe posiadasz :mrgreen:

Od razu dochodzić chcesz :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Jakieś tam posiadam :) A to coś złego ?:D

Purpurowy, Myślę że Sigrun nie miała nic złego na myśli, chciała Cie zaciekawić :) Poczytaj troszkę o wilkach, lub obejrzyj jakiś program na ich temat, nie ma tak łatwo !:) Zrozumiesz "Nasze" zwierzątka ;)

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Myślę że Sigrun nie miała nic złego na myśli, chciała Cie zaciekawić :) Poczytaj troszkę o wilkach, lub obejrzyj jakiś program na ich temat, nie ma tak łatwo !:) Zrozumiesz "Nasze" zwierzątka ;)

No ja wiem, tylko miałem takie wrażenie że ona poczuła się zaatakowana moim pytaniem i poczuła że neguję wartość wilków, czego broń boże nie miałem na myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wiem, tylko miałem takie wrażenie że ona poczuła się zaatakowana moim pytaniem i poczuła że neguję wartość wilków, czego broń boże nie miałem na myśli.

Jskbym piczyla sie zaatakowana to uwierz mi ze Ty na pewno bys to odczul ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi