Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, no mnie trzeba trochę zewnętrznie motywować do aktywności. Na zakupy i spacery po mieście mogę chodzić sama, nawet lubię, ale ruszyć się gdzieś dalej, za miasto albo na jakiś wakacyjny wyjazd, to raczej z kimś.

Dark Master, biegi na dochodzenie mogą być :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heeej misie

widzę że sobie sympatycznie konwersujecie :)

Parę osób pytało jak tam z bratem, to napiszę.

Był u psychologa, ale jest z nim słabo. Bał się wyjść z auta, udało się mu dotrzeć, nic nie mówił, w końcu się odezwał.

Według psycholog nie obejdzie się bez leków, ma tak silne lęki że nie da się z nim pracować. I w ogóle jego stan psychiczny jest no, kiepski.

Przestałam już rozpaczać, teraz jest mi po prostu smutno. Mówię do przyjaciółki "spróbuj sobie wyobrazić co muszę przeżywać jako jego urojona matka", a ona "pewnie macica ci się rwie".

Dobre określenie.

Więc tak sobie po prostu smutam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, u nas w świetlicy też :D Będą nawet specjalne zajęcia z szachów. Ale ja nie jestem zbyt dobra.

DarkMaster, i tyle czasu jechać, przecież to koniec świata i trójkąt bermudzki, a dalej są tylko smoki.

Ja p!#^dolę, jakaś kobra piętro wyżej tłucze kotlety. W drugim pokoju przespali serial i teraz się drą, bo nic nie rozumieją z fabuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, u nas w świetlicy też :D Będą nawet specjalne zajęcia z szachów. Ale ja nie jestem zbyt dobra.

Ja byłem szkolony w grze w szachy przez wielokrotnego zwycięzcę rozmaitych zawodów szachowych, w wyniku czego gówno umiem, bo ogrywał mnie zawsze w trzech-czterech ruchach. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, proszę :) czytam sobie, co piszecie

bonsai, też mam taką nadzieję, ale nie byłabym sobą, gdybym nie miała irracjonalnych lęków.

cyklopka, tak późno a tak strasznie wokół Ciebie hałasują? Gdzie Ty mieszkasz?

cześć Purpurowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Spieszę donieśc, że niestety ciepłości dziś już nie ma. Słoneczka też nie. Szkoda. Tradycyjnie za to jest ból głowy. ;)

Snuję się od rana, kawkę popijam, zbieram się w sobie. Zaraz spacer z psem, który cierpliwie czeka aż się ogarnę, a potem się zastanowię nad swoim dniem, bo plany trzeba pozmieniac.

A u Was co tam dzionek przynosi?

Miłego piątku!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi