Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie umiałbym tak iść do rodziców itd żeby mi oddał kasę

Wziąłbym na zastaw aż nie odda a kumplom bym powiedział że nie oddaje kasy

Jeszcze by mu pomoże kumple obili gębę szybciej niż ja :P

Cierpliwy teraz jestem, poczekał bym zanim bym mu obił gębę

Na zastaw bym zabrał coś wartościowego, najlepiej coś co kosztowało wiele więcej niż jego dług u mnie.

Jak bym mu nie dał rady, to z zaskoczenia bym mu napierdzielił :twisted::mrgreen:

Pożyczysz takiemu serce pokażesz a on ma to gdzieś on śmieje się w gębę :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, no co żem gościom podała, przecie że pieczarkową... :mrgreen: Monsz w zimnicy zrobił grilla i dostały jeszcze grzanki, kiełbaski i kręciołki z boczku.

Zosia_89, W prawie każdy piątek przyjeżdża do mnie moja mama i siostra z córą. Taka świecka tradycja. ;)

cyklopka, W oku to może nie pryszcz tylko jęczmień Ci się zrobił?

Moim zdaniem praca w szkole, w ogóle z dziecmi, ma element misyjności, co bardzo mi się podoba.

Sigrun, Wyszłam teraz zapalic to szok termiczny przeżyłam... Ja też nie kcę chłodu i burości. :why:

Aurora88, Kochana wróciło, ale minie. Tulam!

JERZY62, filip133, Chłopaki nie smutajcie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kosmostrada, jęczmień to chyba się robi na dolnej powiece przy wewnętrznym kąciku, a to jest tak kawałek za okiem.

Delektuję się piąteczkiem. Nie wiem czy obejrzeć ostatniego Iron Mana, czy wziąć książkę, a jeśli tak, to którąś z nowych czy z zaczętych, a może rozwiązać sudokuny, pograć na foniku i chamsko iść spać No bo co jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteście wspaniali, wystarczy napisac że smutno i już się znajdą chętni do tulenia :)

filip133, hihi, chyba się za bardzo spieszysz do tego tulenia, zwłaszcza Sigrun ;) ale dzięki!

cyklopka, ale miałaś zwariowany dzień w szkole :) i co, odzyskałaś ten kubek z herbatą?

robię sobie gofry na poprawę nastroju.

jutro prowadzę szkolenie, ale mam stresa :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, chyba zostanie na weekend, biedaczysko, bo zwyczajnie klucza nie znalazłam. Przywiozłam całe pudełko pomocy naukowych do przejrzenia. Potem je po trochu zawiozę. W następnym tygodniu będę już wiedzieć, która klasa zostaje w sali, a która idzie na obiad, bo strasznie dzisiaj zmaściłam.

Bardzo mi było miło, jak do mnie pani z biura napisała, że jej zależy, żebym wzięła jednego klienta, bo to stały klient i potrzebuje doświadczonego lektora. Ale będę musiała zrezygnować z gościa z zeszłego roku, bo mi w grafik nie wejdzie. Byleby mi terapia weszła.

Jutro idziemy z przyjaciółką na curry, do kina i na frytki <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi