Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, przezyjesz przezyjesz. Nie takie rzeczy ludzie przezywaja i daja rade :) A jak jyz pusalam silna kobieta z Ciebie. A staz... Na poczatku na pewno bedzie stresior... Bo ja pi powrocie do pracy tez tak mialam. Ale na pewno szybko wpadniesz w rytm i bedzie dobrze ;)

To co... Widzimy sie na poczatku pazdziernika?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, jakby kto chciał się ze mną spotkać, to może będę miała trochę wolnego, jak mnie wyrzucą ze szkoły.

platek rozy, a tłumacz sobie, że z troski pytają, a nie z tępej ciekawości.

filip133, są takie dni, że się człowiek nie uspokoi, bo chce powyszywać, to się nici supłają, chce pośpiewać, to struny się rwą. Ale po kilkunastu latach się nowe należą, chociaż stare mi się podobały - 3 owijane srebrnym drucikiem, 3 żyłki ciemno różowe :( Może znajdę coś równie ładnego.

Przez to, że straciłam kolegę i nie mam z kim się przerzucać żartami około muzycznymi, zagaduję znanego redaktora z radia na fb, ale odpisuje, dobry jest w tę klocki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebym ja tylko wiedziała, jak będzie wyglądała moja sytuacja za tydzień, za dwa, za miesiąc. Bo ja sobie nie zasłużyłam na stres. Już miałam w życiu stres (dom, szkoła, studia, związki), teraz mi się należy spokój i komfortowe warunki pracy :cry:

Oglądam podręczniki szkolne, nawet niezłe są, ale nie kumam nauczania zintegrowanego, a od śpiewania piosenek z dziećmi na pewno zwariuję jeszcze bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!!!

Ostatni dzień urlopu... :why:

Nie czuję się najlepiej...Nie wiem sama dlaczego, czy taka fala akurat nadeszła, czy do pracy nie chce mi się wracac. :bezradny: No nic, trzeba przetrwac.

Idę głowę umyc, pazurki u nóg zrobic, choc nawet tego mi się nie chce. Mam parę spraw do załatwienia, może wieczorem zobaczę się z przyjaciółką i jakoś ten dzień minie.

Życzę Wam miłego dnia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

kosmostrada, rozkręcisz ten kierat pracowy i będzie dobrze... wpadniesz w rytm. Tak jest zawsze po urlopie, a Ty miałaś wyjątkowo długi, więc tym bardziej trudno wrócić.

Fajnie było w domu być na luzie, bez ograniczeń czasowych i terminów, dasz radę wejść w rytm Człowieka Pracy!

Ja zaczynam już 3 tydzień po urlopie i najgorzej jest właśnie w poniedziałki, po weekendzie. Dzisiaj zaspałam do pracy, przyszłam na 9. :mrgreen: Ale nic się nie działo, spoko!

filip133, miłego dnia i dobrego tygodnia! :great:

Upał dzisiaj nieziemski, ciężki dzień będzie. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to trzeba świętować ostatni dzień wolności! ;)

mirunia, oj będzie ciężki, u mnie też upały, obyśmy to przetrwali.

Ja jutro też wracam do pracy, już ostatniej nocy miałam problemy ze snem i nerwicowe drgawki, to tak żebym sobie nie ubzdurała przypadkiem, że już jestem zdrowa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, W ramach świętowania pomalowałam pazurki u nóg na fuksjowo, a nie na czarno... ;) Dlatego też dziś herbatka z przyjaciółką, mam nadzieję na powietrzu, bo u mnie chmurki.

Trzymaj się, bo widzę też nieciekawie znosisz ten powrót do roboty.

mirunia, Dzięki Słońce za dobre słowo! Tak, odzwyczaiłam się od rutyny, ale mam nadzieję się wkręcic w rytm, a zarazem nie zagubic priorytetu - dbania o siebie. Byle do piątku, szybko minie.

Bidulki jesteście z tymi upałami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:********* czekam u ogolnej;)

Dzis pozegnalam sie z Madzia, dostalam od niej ramke z jej zdjeciem a od jej rodzicow dodatkowa 100 i zaproszenie zebym czasami Madzie odwiedzala:)

CZekam w kolejce do ogolnej a upal takiz e masakra. Myslalamz e zejde , w nocy dostalam @ i mnie boli i glowa i brzuch...

Mozliwe ze uda mi sie przyspieszyc termin zabiegu bo ciotka zna jakiegos lekarza ktory tam pracowal i ma znajomosci i jak mu opowiedziala to stwierdzil ze do listopada to daleko a w koncu to nowotwor , we srode ma dzwonic czy udalo mu sie cos zalatwic wczesniej.

kosmostrada, Aurora88, dolaczam do Was niespokojnych , mnie rankami lapia juz slabe nogi , telapawa i mdlosci.

Staz i warsztaty juz niedaleko....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, tak zwane dorosłe życie nas dopada...

mirunia, no właśnie przed chwilą sprawdziłam prognozy, jutro tez upały (w ogóle ten upał to tak znienacka wyskoczył...) no a potem burze, deszcze, chmury, max. dwadzieścia stopni... :yeah: Hurra! Jesień! :great: Będzie można założyć płaszczyk, chustkę może nawet, wziąć parasol, skakać po kałużach i perfumować się trochę bardziej intensywnymi zapachami... Cudnie!

platek rozy, trzymaj się Płatku, dobrze że może uda się wszystko załatwić wcześniej, najgorsze to jest czekanie. Bardzo mile Cię pożegnali u Madzi :)

Odebrałam właśnie książki, które tu mi m.in. polecałyście, zabieram się dziś za czytanie. Mam Yaloma, tę książkę o filozofii Kaizen i książkę o powrocie do wewnętrznego domu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi