Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zebrec, ale Ty lubisz tę swoją pracę? Pamiętam, gdy na początku swojej drogi pracowałem w jednej firmie... To był jakiś koszmar, codziennie walczyłem ze sobą, żeby wstać i tam jechać, a po środzie czułem właśnie niemal początek weekendu, który (według mnie) trwał i tak za krótko, bo sekundę, może dwie. Rzuciłem to w cholerę i potem znalazłem zajęcie zgodne z moimi zainteresowaniami. I zaznałem ukojenia. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, w informatyce istnieje pojęcie stempla czasowego, jest to informacja, kiedy dane były ostatnio używane, dzięki temu można wykasować np. wszystko co nie było używane od dwóch lat. Chciałabym, żeby ubrania też miały taką opcję. :lol:

Jedna torebunia do śmieci, dwie dla nastolatek z ubogiej wielodzietnej rodziny :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic rzucilam sie w wir gotowania i nagotowalam gar lecza w takt muzyki.

Moj gosc juz jedzie to tyle ze sama nie bede sie dolowala i porozmawiam.

A jutro uczymy mnie jezdzic na trasy dalekie autobusami i tramwajami bo tymi drugimi zdecydowanie bardziej jezdzic nie znosze.

kosmostrada Kochana o ja tez bym z checia cos wyszperala na takim dziale :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Pokażę się na chwilę, że żyję, pracuję i załatwiam sprawy. Byłam po obiedzie w mojej przychodni po receptę na leki p/ciśnieniowe. Rano zadzwoniłam i poprosiłam tylko o receptę, bez wizyty u lekarza. Przy okazji zrobiłam zakupy w markecie.

Kuruję sobie ślad po ukąszeniu osy na przedramieniu. Cholera, zołza użarła mnie w sobotę na tym spacerze, a dopiero wczoraj zauważyłam czerwoną i swędzącą plamę. Kupiłam Fenistil, przykładam też cebulę, piję wapno... a swędzi pieruństwo!

platek rozy, Kochana ***** trzymaj się dzielnie, acherontia bardzo ładnie Ci wyjaśniła i uspokoiła, bądź dobrej myśli. W czwartek trzymam kciuki za dobry dzień dla Ciebie!

Pozdrawiam Wszystkich, "Szkolniakom" życzę powodzenia w przygotowaniach do nowego roku szkolnego! :great:

Te wszystkie akcesoria szkolne przywołują mi wspomnienia, fajne czasy... zeszyty, pisaki, flamastry... no cudeńka szkolne. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, też chyba jutro będzie leczo, ja lubię z parówkami. Idę z rana do przychodni medycyny pracy.

mirunia, jako dziecko bałam się szkoły, bo pytali :shock: i dzieci mnie nie lubiły to też, ale mimo to te wrześniowe przygotowania były sympatyczne.

A kupię sobie ten kalendarz, bo mogłabym sobie sprawić taki dla nauczycieli, ale sorry, wolę jakiś bajkowy/komiksowy :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mają ceny w tym empiku! Mały zeszyt z serii folk za 7 zeta, duże za 20, a ja za swój duży dałam w biedrze 5... :shock:

Młody nie oszalał na punkcie żadnej rzeczy ( na szczęście), kupiliśmy długopisy ( fajne), zestaw geometryczny w pudełeczku i zeszyt z napisem I love english. Ten chciał obowiązkowo, bo pani od angielskiego przesyła na lekcjach 'faksy" z tym tekstem i rysunkami. Faksy - tzn. ona siedzi przy biurku, a on jej wsuwa kartkę, tak że wychodzi jej spod laptopa po drugiej stronie. :D Teraz będzie pewnie machał zeszytem, lub ma inny sprytny plan. Pomysłowi Ci gimnazjaliści, trzeba miec dużo dystansu, żeby byc nauczycielem... :P

cyklopka, Kochana nagimnastykujesz się, ale coś wymyślisz... :bezradny:

mirunia, Hej Kochana! Dobrze, że się odzywasz!

Jak mnie użarła osa to nie dośc że paluch napuchł jak bania, to jeszcze jak mówisz cholerstwo potem swędziało. No ale minie na całe szczęście, zwłaszcza że sposoby stosujesz wszystkie.

Z cudeniek szkolnych do dziś nie wyrosłam... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi