Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

filip133, No przewija się... Ale wiesz o czym to też świadczy, że zagubiłeś trochę siebie w tym związku. Było My, było Ona, a gdzie Ja? Bo z doświadczenia wiem, że trzeba w związku zostawic przestrzeń dla siebie, żeby nie zadusic się i nie zadusic drugiej osoby. Nie mówiąc o tym, że jak związek się kończy, to pozostaje pustka i człowiek traci grunt pod nogami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ehhh.. To też problem, że inni mi mówią że ja się staram czy starałem o nią, ona się coś źle czy głupio zachowuje, coś że się nie dogadaliśmy czy zawaliliśmy... To "Ona" i "My". A ona znowu mi pisze, że ja ciągle tylko myślę o sobie, że zawsze wszyscy wokół są winni, tylko nie ja... Może ja tu coś źle przedstawiam na tym forum czy w rozmowach z innymi ludźmi. Albo tak jak mi znajoma dziś napisała i ja sam czasem mam wrażenie: ona za dużo minusów na siłę nagle wymyśla i wyolbrzymia. No nie wiem, ja za bardzo w tym pogubiony jestem, chyba za bardzo nie chcę jej stracić. Nie bardzo wierzę w to żeby inna mnie chciała ;P (może znów dramatyzuję za bardzo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj!

Ostatni dzień na szkoleniu i jutro wracam do domu, bedzie chłopak, bedzie suszi, nie moge się doczekać!!!

To takie bezsensowne szkolić się w pracy, która prawdopodobnie porzuce...

Z zainteresowaniem czytałam o tych radach o rejestratorce medycznej, tego typu praca byłaby też super dla mnie. W przyszłym tygodniu chce sobie zrobić plan działania, idealnie byłoby zostać grafikiem ale nie wiem jak się do tego zabrać - potencjał mam duży ale nigdy tak nie pracowałam... macie pomysły na inne proste prace? komputer, praca zdalna, mało stresujacych kontaktów z ludźmi? zadnych dzieci :)

filip133, kosmostrada ma racje,szukaj pozytywow ;) tak naprawdę tylko ty możesz podjąć dobra decyzję wiec ludzie juz czują, ze doradzili Ci dosyć, teraz czas na Twój krok :) zapominasz albo dalej kopiesz, ale pamietaj ze wtedy juz nic nowego Ci nie wymyślimy :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Aurora88, Cieszę się, że dobrej energii dostałaś! Z tego, co piszesz to praca grafika jest idealna dla Ciebie. I co najważniejsze, chyba chcesz to robic, sprawiałoby Ci to frajdę. Spróbuj!

A ja zastanawiam się, czy nie wybrac się gdzieś dalej na rowery. Pogoda sprzyja, ja mam potrzebę świeżego powietrza i zieloności. Trzeba by wyskoczyc dalej za miasto. Tylko co zrobic z psem? W domu bidulka na cały dzień nie zostawimy, a to niestety nie typ mojego poprzedniego psa, który przy rowerze biegł, a za duży żeby go do koszyka rowerowego wsadzic. Kombinujemy...

Miłego dzionka Wam życzę!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, Heloł! No właśnie się tu wczoraj zastanawiałam, czy nie powinienieś byc już z powrotem. To Ty opowiadaj, jak było. :smile: Zmęczony jesteś?

Wróciłam, aczkolwiek nie z rowerów. Chłopaki pełni zapału usiłowałi naprawic mój rower, niestety musi jechac do serwisu. :why: Ja już w desperacji, że muszę do lasu, to pojechaliśmy chociaż na spacer do oliwskich lasów, nawet poskubałam dzikich jeżyn. Pyszne!

Cieszę się, że trochę odetchnęłam świeżym powietrzem, popatrzyłam na zielonośc, posłuchałam potoczku, pochodziłam na bosaka ( nie żeby tak rozmyślnie - zrobiło mi się za gorąco w adidasach) ;) Teraz kawka i odsapka, bom w szoku tlenowym... ;)

A co dziś u reszty, bo tak cichutko jesteście?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! :papa:

A mnie dzisiaj nogi wlazły w ...., bo od rana tuptam i tuptam, z małą przerwą na obiad i kawę.

Zmiana pościeli, pranie, mycie okien, balkonu... w międzyczasie małe zakupy.

Na spacer z koleżanką umówiłam się na 16, zaliczyłyśmy lody, herbaciarnię, pogaduchy i dopiero wróciłam do domu. Nóg nie czuję. :hide:

Intensywna sobota. Już miałam dzwonić do koleżanki, że chyba nie dam rady, ale szybko się zebrałam do kupy i wyszłam!!!!

kosmostrada, no pech z rowerem, ale cieszę się, że zaliczyłaś ten las i spacer na kończynach. A jeżyny leśne są pyszne, słodziutkie i aromatyczne, nie to co ogrodowe.

Dlaczego bidulko nie założyłaś sandałów wygodnych, tylko gorące adidasy? Ale boso też fajnie! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Zaglądam, a tu proszę jest Mirunia! Telepatia? 8)

Co za dzionek miałaś, za perfekcyjną panią domu porobiłaś, a zmobilizowałaś się też na spotkanie! Brawo! Jeszcze niedziela została, a ty już masz weekend zaliczony do udanych! Jutro też tak mile napięty plan? ;)

Trochę mało rozgarnięta się okazałam z tym obuwiem, bo w lesie było bezwietrznie i dużo cieplej. No ale wybrnęłam z dyskomfortu i miałam atrakcję... ;)

filip133, Nie pogadam z Tobą o nudzie, bo nie znam tego uczucia... :bezradny:

Idziemy z młodym do biedry po coś słodkiego, taka fajna pogoda, że szukam pretekstów żeby wyjśc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, na jutro też umówiłam się na spacer z tą koleżanką, mamy się zdzwonić po obiedzie.

Jutro już spokojnie, bez wyczynów perfekcyjnej pani domu, wszak to dzień odpoczynku. :D

filip133, udała się marchewkowa sałatka? Widzę, też było pranko!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Oj to fajnie, że jutro znów spacerek, odrabiasz widzę to zaleganie przez upały. :smile: Pięknie podładujesz akumulatorki przed nowym tygodniem. :great:

Ja jeszcze nie wiem, co jutro będę robic, coś wyjdzie na spontana.

filip133, zakupy udane... ;)

Nie powstrzymałam się, kupiłam sobie zeszyt w biedrze. :hide: Duży, w twardej oprawie, w folkowy wzór. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi