Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No widzisz, ja za to straszę tylko :twisted::mrgreen::D ktoś musi :P tylko czemu do tego muszę straszyć suchością :twisted::mrgreen: suchar ze mnie :twisted:

W sumie znam trochę osób co narzeka na twarz a takie laski wyrywają, więc nie dołuj się tylko zarywaj :smile:

Zarywałem wiele razy i absolutnie za każdym razem absolutnie nic z tego nie wyszło, mało która chciała w ogóle ze mną pogadać.

Sluchaj zaloz lancuch na szyje czarne okularki,jakis modny delikatny zarost,moze byc do tego tez czarna skura,na palec sygnet i dobra gadka jest Twoja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłem nad siedleckim zalewem, myślę sobie może spotkam jakąś bratnią duszę, a gdzie tam, przegonili mnie.

Jak przegonili ?

A bo jacyś rodzice z dziećmi zrobili aferę że dzieci się boją przychodzić nad zalew przez takich jak ja, że to miejsce publiczne a nie melina i żebym sobie poszedł bo na straż miejską zadzwonią.

Kurcze,no to co Ty na golasa tam byles czy jak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, ja za to straszę tylko :twisted::mrgreen::D ktoś musi :P tylko czemu do tego muszę straszyć suchością :twisted::mrgreen: suchar ze mnie :twisted:

W sumie znam trochę osób co narzeka na twarz a takie laski wyrywają, więc nie dołuj się tylko zarywaj :smile:

Zarywałem wiele razy i absolutnie za każdym razem absolutnie nic z tego nie wyszło, mało która chciała w ogóle ze mną pogadać.

Sluchaj zaloz lancuch na szyje czarne okularki,jakis modny delikatny zarost,moze byc do tego tez czarna skura,na palec sygnet i dobra gadka jest Twoja ;)

Bój się Boga, jeszcze Cię posłucha... :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bój się Boga, jeszcze Cię posłucha... :time:

No co zle mu radze ? ;) kobiety lubia takich,nie mozna tez byc sztywnym,bo to odrazu odpycha kobiete,duzo usmiechu,jakies drobne zarciki i komplemenciki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze,no to co Ty na golasa tam byles czy jak ?

No nie, ja tradycyjnie. Siedziałem sobie spokojnie i popijałem winko, nikogo nie zaczepiałem, ani nic.

Aaaa to chodzilo o alkohol a nie o Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee, już dawno próbowałem tej metody. ;)

Musisz byc pewny siebie i nie pokazywac ze sie boisz,taki typowy luzak luli luli :D Nie mozesz tez pokazywac ze jestes ciota,badz twardzielem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy tez o jaka grupe wiekowa chodzi kobiet,bo jesli jest po 40 to te metody pojda na nic ;)

Wtedy muisz byc bardziej romantykiem ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilk, Ale łańcuch na szyję i sygnet... :hide: ratunku...

Ile masz lat ? 90 % kobiet poleci na to ;)

Mieszkamy na innej planecie? :shock:

Nie no chyba na tej samej co ? a jestes z wenus ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO co ma przyjsc w sweterku i w spodniach na kant w dodatku niech lakierki ubierze :P

Powiedziałam już swoje zdanie - dżinsy, t-shirt bez głupkowatego nadruku, trampki. Proste.

No tez dobry pomysl ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkamy na innej planecie? :shock:

Planeta jest ta sama, niestety. Element jest za to brakującym ogniwem w teorii Darwina. A ludzie i tak myślą, że to są z jego strony żarty, i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi