Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drga i drga to caly czas,denerwuje mnie to juz,dzwonilem nawet na pogotowie,powiedziala mi ze to od nerwicy ale jak by cos zlego sie zaczelo dziac to mam dzwonic ;)

Nie wiem moze to jakies porazenie nerwu czy cos,bralem alprazolam 0,25 ale nie ustapilo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Witaj Kochana :******** to teraz lezenie brzuszkiem do gory :) i odpoczynek na dzis !

Ja tak sobie , bylam na spacerze do apteki ale nie czulam sie dobrze jak do niej weszlam , poki spacerowalam bylo ok. Lapia mnie takie zawoty z nerwow i ucieka mi podloga spod stop momentami i wtedy mnie lapia lęki... No coz . Musze znow dojsc do wzglednego spokoju , tylko na ile ten spokoj otrzymam? znow za chwile sie spieprzy i wroce do lękow i dolow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilk, te drgania mięśni mogą być jakimś tikiem nerwowym. Wierzę, że upierdliwym i masz dość. Spróbuj rozmasować to miejsce i łyknij podwójną dawkę Magnezu np. Magne B6 Skurcz. Jak nie masz, to biegom do apteki. Możesz mieć niedobór przy tych upałach, bo się pocisz i może mało pijesz. To nic groźnego, ale męczy.

No czesc,biore magnez z potasem,ale moze za malo i dlatego i w dodatku za szybko wychodzi ze mnei bo sie poce,przydala by sie pomoc w rozmasowaniu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi