Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, jaka akcja charytatywna?:) ja bym podziałała w jakimś wolontatiacie, ale się nie umiem wkręcić coś nigdzie. Tzn nie wiem co trzeba zrobić, żeby znaleźć coś dla siebie:) Dotychczaas to jedynie strony internetowe robię różnym fundacjom/stowarzyszeniom za free itp. Jak to informatyk. Ale to niefajne bo z pracy przy kompie wracam do domu przy kompie. Be.

Btw mam nowy awatar. Kocham go od pierwszego znalezienia w google:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim! Jestem w drodze do pracy. Wstałam z lekkim lękiem,chyba za dużo się wczoraj naczytałam na forum opinii o szatanie. Teraz sobie podświadomie wkrecam,że to co mówił mój szwagier to może być prawda...nie mogę wyrzucić z głowy tej myśli,boję się jej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!!!

Myślałam , że będę pierwsza, a tu nie ma to tamto... ;)

Byłam w bibliotece, jak zwykle lichy wybór, ale chociaż jedną książkę dostałam.

Walczę od rana jak zwykle ze skręconymi jelitami i poranną telepawką, chlip chlipem na końcu nosa, mam nadzieję, że się to jakoś uspokoi. Myślałam, że pośpię, nawet specjalnie poszłam spac późno i leka łyknęłam późno, ale niestety młody mnie obudził.

Oj będzie dziś ciepło, dobrze, że pospacerowałam jeszcze w przyjemnej temperaturze.

Lusesita Dolores, nie jesteś tu ignorowana. :nono: Może uda Ci się przespac w ciągu dnia.

PannaNatalia, może w miarę dnia lęk Ci się po kościach rozejdzie, pogadaj ze sobą używając racjonalnych argumentów, mi to pomaga.

cyklopka, wypożyczyłam pierwszą pozycję z Twojej top listy. :yeah:

Idę wkręcic się w domową robotę, tylko jeszcze Inkę wypiję i podumam, jak tu rozplanowac plan prac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi