Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, :papa: no zepsowali forum, ale my siedzimy na starej grafice :D

Witajcie :papa:

Co tu taka cisza? Pewnie łazikujecie po słoneczku i kawkujecie w ogródkach? :D

Ładny dzisiaj dzień, więc i ja włóczyłam się od południa, z przerwą na obiad i znowu w teren. Były u mnie w mieście różne atrakcje 3-majowe, występy pieśni patriotycznych w wykonaniu dzieci i młodzieży, tańce w pięknych strojach (mazur, polonez itp.)... oj nasłuchałam się i napatrzyłam do syta, a wszystko na powietrzu w pięknym otoczeniu zabytków i zieleni.

Po występach poszłam z koleżanką na chwilę do Jej ogrodu podziwiać wiosnę i dostałam bukiet bzu. :yeah: Szkoda tylko, że tak krótko jest piękny, jutro już pewnie będzie kitał :bezradny:

Muszę Wam powiedzieć, że było super fajnie, ale czuję się zmęczona tymi atrakcjami. Popijam herbatkę - ... z nogami na żyrandolu ;);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hej Kochana! Patriotycznie spędziłaś święto narodowe! :D Takie zmęczenie jest fajne i daje energię na kolejne dni. :105: A u mnie bez jeszcze nie kwitnie, dopiero są pączki.

Przed chwilą wróciłam z psem, odetchnęłam świeżym powietrzem, popatrzyłam na kwiaty w ogródkach. Teraz posiorbię ziołową herbatkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, cześć Kochana:*** tak, patriotyczny dzionek i fajny!

Kosmo, na północy Polski nieco później rozwija się i dojrzewa wiele drzew i krzewów, niż w centrum czy na południu. Jeszcze kilka dni słonecznych i u Ciebie buchnie kwieciem :great:

Jak się czujesz na nowym leku, czy jest w miarę spokojnie?

Zebrec, witaj :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, hej, hej... a mówię Ci jak pachnie, ma duże czteropłatkowe, fioletowe kwiatki i szukam 3 lub 5... ponoć na szczęście :lol::lol:

ciekawe, czy te w pączkach do jutra się rozwiną...

Wiem, że coś dodaje się do wody, żeby dłużej stały, tylko nie pamiętam co :bezradny: bo do wielu innych kwiatów polopirynkę, a do bzu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi