Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Nie pisałam wczoraj, bo jak wróciłam z teatru to ziółka, kąpiel i pierzyna.

Podsumowując moje wyjście - wytrzymałam 1,5 godziny na spektaklu, a jak wytrzymałam - nie wiem. Miałam takie jazdy , jak zgasło światło, że dzięki Bogu siedziałam przy przejściu i ta myśl , że mogę w każdej chwili uciec mnie utrzymała w miejscu. Cały spektakl miałam duszności, zawroty, rzyg, jelito, no wszystko. I myśl - jezoo, jak mam to wytrzymac...

Dziś rano obudziła mnie na noga słonia na piersi i dopiero teraz w pracy odpuszcza. Może uda mi się coś zjeść.

Podsumowanie - jak żyć? Co to za życie, jeżeli największą atrakcją ma być wyjście do biedry po zakupy, bo wszystko inne generuje lęk , nie do ogarnięcia. :bezradny:

Chyba brakuje mi jednak tego leku, lęk był, ale nie tak przygniatający. Staram się pocieszyć, że jeszcze może to są objawy odstawienne , ale mam mało nadziei.

i Tyle mojego smęcenia na dzisiaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, to fajnie, że widzisz poprawę :smile:

Ja dzisiaj mam trochę czasu dla siebie, ale powinnam się brać do nauki, bo sobota i niedziela mi majaczą na horyzoncie.

Wieczorem mam kurs tańca, tydzień temu nie byłam, to się muszę dzisiaj bardziej postarać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, trzymam kciuki!

Zalatana23, Hej hej! Doktor mi kazał odstawić, w marcu przeszłam na mniejszą dawkę , a w niedzielę odstawiłam. Bojam się, ale mam mam zobaczyć, co się będzie działo, czy wytrzymuję , czy ładujemy jakiś inny lek... :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :********* Slonce przykro mi bardzo ze tak zle znioslas to przedstawienie . Moze to dlatego ze nie masz oswojonych takich wyjsc? Ja pewnie znosilabym podobnie . Wlacza mi sie klaustrofobia i koniec.

Tulam Cie goraco :*********

mam podobne rozkminki do Twoich na temat czy juz zawsze bede miala herezje i wyjscia zwykle przezywala jak co najmniej skok na bangi .

Zalatana23, :******** to jedynka dolna ... a wrrrr jutro ide do ogolnej niech mi dowali antybiolu , w pon mam dentystke swoja zobaczymy.

hobbyturysta, Davin, Ellwe, :********* jak sie dzis macie?

cyklopka, :********* napisz mi ejszcze raz na fb w jakich Twoj kompecik czerwony ma byc kolorkach i czy zloto czy srebro :uklon::uklon: bo bede w pon na miesice to kupie koraliczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi