Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nieboszczyk, ale ja nie mowie ze dzis mam makijaz , dzis jestem saute , tylko ogolnie jak mam zamiar w zlosci i dperesji nie wstawac a miewam takie dni , to jednak pouzalam nad soba do 11 a pozniej biore tusz i maluje oczy i zas mnie gdzies niesie po swiecie.Chociaz bywaly dni ze kompletnie nie mialam sil wstawac .... na szczescie to mija jak sie tego nie karmi.

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, mam nadzieję, że wzięłaś 0,25 a nie 25. ;)

:papa: , sam defetyzm tutaj, a mnie jest dziś dobrze, aż wstyd się przyznać zatem.

Jakbyś od pół roku co sobotę i niedzielę odważał jakieś proszki, to też by ci się już pomieszało.

Com wzięła, wzięłam, na ch#! drążyć temat ;)

O właśnie, dobrze, że przypomnieliście. Paznokcie do pomalowania!

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O mnie by sie jakis nowy lakier do pazurkow przydal ... mam kilka upatrzonych z GR ale nie mam kasy.

Ide jesc obiad i polezakowac .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy rozumiem że masz jeszcze resztki sił na małpowanie po motłochu uśmiechania się,wyłażenia na ulice,energetyzacji,zakochiwanie sie?bo mi też idzie to nadzwyczaj ciężko i oczekuję jedynie w domu na śmierć.za granicą kilka dni udało sie pobawić w motłoch no tyle że bez rżnięcia dupeczek i bez zachochiwania sie czego wcale nie potrzebje

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Myślałam, że to przeziębienie... ale raczej to alergia... testy robiłam... ale bardzo dawno temu i wtedy nic nie wyszło. W tamtym roku nic mi nie było. Ale dwa lata temu miałam podobnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :D czyli same pozytywy-dawki mniejsze, samopoczucie lepsze, tylko pozostaje Ci cieszyć się i dalej pracować nad sobą, bo to walka niekończąca się...ale nie popadamy w pesymizm :nono:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, moja droga, próbowałaś pić wapno dla alergików:

http://www.doz.pl/apteka/p17247-Calcium_Alergo_Plus_tabletki_musujace_16_szt ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie ma za co :D Są też na rynku tabletki innych firm, o podobny składzie, ..doraźnie to nawet skuteczne, ale na pewno nie zlikwiduje problemu...

Lepiej coś, niż nic :mrgreen:

Np. to, też w dozie:

http://www.doz.pl/apteka/p20257-Calcium_Duo_Alergo__kwercetyna_tabletki_musujace_20_szt korzystna oferta, mogę Ci zamówić ze swojego konta i odbierzesz u siebie, znajdziemy aptekę w Twoim mieście...to bezpłatne zamówienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja też lubię, zresztą mi pozostały tylko manualne zabiegi, po przebytej chorobie, czego żałuję. Bardzo podobnie jak masaż działa laser...

Mniejsze dawki leków oznaczają jedno - poprawę. Wiadomo, że nie wiadomo czy organizm będzie z tego zadowlony :D , ale najważniejsze, to właściwie ustawić psychikę i do przozdu :!::!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :********** witam Niewitanych

A ja powleklam sie na to usg , i mam nowa fajna pania ginekolog :D wybadala mnie i jeszcze na cyto dala termin na poniedzialek.

Byla mila , sympatyczna i w ogole nie mialam jazd na fotelu ani podczas usg.Dostalam bezplatnie jedno opakowanie hormonkow na sprobowanie i od polowy maja na nie wchodze , ciekawe jak sie bede czula... :bezradny:

Tylko sie upocilam jak mops bo mam katar i czuje sie do kitu.

nieboszczykzalezy od podejscia do zycia , ja nie chce siedziec zamknieta w domu ic zekac na smierc bo ona i tak mnie dopadnie i bez oczekiwania . Ja sie chce cieszyc darowanym mi czasem i zyc jak najlepniej mimo chorob.

mirunia, ciesze sie ogromnie ze wrocilas zadowolona i ze pan doktor ma podejscie do pacjenta i serce by go leczyc z glowa :)

Aranjani, jednak alergia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :D Kamilko, to bardzo ważne, aby ginekolog była miła, taktowna i zainteresowana pacjentką. Sama wizyta jest dość strsująca...

Ja też raz w roku robię wszystkie badania, trzeba dbać o swoje sprawy, bo wszelkie kobiece nowotwory szaleją po prostu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi