Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie wszyscy :papa:

Pogoda okropna :? co chwile pada. Zapowiada się domowa sobota - może się w końcu za magisterkę zabiorę :pirate::P

Wszyscy w szale i amoku sprzątania sobotniego, to ja też chyba będę się musiała zebrać i ruszyć ze szmatą i odkurzaczem :P

11146211_942736099105367_6521729836186124352_n.jpg?oh=1122c8c5546b5b4931741336fdfeceac&oe=55E6045D&__gda__=1436207110_53b93c86366bca89adee89a7c09a3e30:mrgreen:

a cyklopkę widziałam, super wygląda w nowym kolorku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a to mniamniusne!!! czasami derem feta nadziewam albo starte pieczarki wrzucam do mielonego mieska i tak wyrabiam na kotlety , tez dobre.

A a dzis mam kopytka ze sosem pieczarkowym i zupe krem z mieszanki roznych warzyw :smile: ale jakos nic mi sie nie chce :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, zauważyłem właśnie, że sporo się opuściłaś. :nono: Jak nie dobrniesz do 3k postów do końca kwietnia to będę zdegustowany i niepocieszony. Dlaczego tak jest, no powiedz. Albo napisz, żeby się Davin nie czepiał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, zauważyłem właśnie, że sporo się opuściłaś. :nono: Jak nie dobrniesz do 3k postów do końca kwietnia to będę zdegustowany i niepocieszony. Dlaczego tak jest, no powiedz. Albo napisz, żeby się Davin nie czepiał.

a sie czepia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sie czepia ?

No właśnie nie wiem, ale dałbym sobie włosa wyrwać, że ktoś kiedyś napisał "powiedz", a Davin odpisał, że powinno być "napisz". Kiedyś miałem fotograficzną pamięć, więc miałbym pewność, a teraz jest ona podziurawiona przez ssri i już niczego nie jestem pewny. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mnie też 8)

U mnie to snieg, deszcz i wiatr strasznie zimny. Oby przeszło bo nie dojade do Wawy a mojego musze z lotniska odebrac w poniedzialek..

Wrr gardlo mnie znow złapało, głowa mnie pobolewała, koleżanka z pracy grypę zołądkowa przytargała ale jak na razie trzymam sie dzielnie uff bo jeszcze by mi tego brakowało :mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba powoli musisz zacząć godzić się z tą myślą :D.

A forum mnie znudziło pewnie dlatego, że uzyskałam już potrzebne mi informacje i tyle. A dyskutować, to już powoli nie ma tutaj o czym - w kółko te same tamaty, te same argumenty ludzie wysnuwają więc już tak nic nowego się nie pojawia tak na prawdę.

a sie czepia ?

A było tak, w temacie o broni palnej, gdzie napisałam do Davina, że "chyba nie słucha co "mówię"" - celowo używając cudzysłów ale chyba nie skumał tego ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi