Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, ja to sie nie boję tylko czasem nurtuje mnie kwestia, kto pokryje ewentualne szkoły z tego wynikające. Rozwalają mnie np. znaki drogowe w miejscu gdzie są spore koleiny na drodze mówiące: "Uwaga, szkody górnicze. Kopalnia "..." nie ponosi odpowiedzialności za uszkodzenia"... Ciule wiecznie tylko unikają odpowiedzialności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I makijaż oczu szlag trafił... czy ta cebula musi taka byś, się pytam ?! :mrgreen:

dzien dobry :yeah:

platek rozy, ja już mam balkon obstawiony. W jednej doniczce bratki i goździki, w drugiej groszek ozdobny pnący, w trzeciej nasturcje... na parapecie slonecznik kwiatowy, poisencja i begonia... na dole doniczki ze słonecznikiem i fasolą ozdobną zeby sie ładnie rozrosła i zasłoniła nas troche od sąsiadki ;)

Ja to wszystko zacznie wyrastać to chyba nie da rady wyjsc na balkon :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, joł :)

platek rozy, Kochana zdjecie pstryknę na pewno tylko niech nasionka wykiełkują ;)

Robie sznycelki nadziewane papryka i pieczarkami :) A Ty co pichcisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, zauważyłem właśnie, że sporo się opuściłaś. :nono: Jak nie dobrniesz do 3k postów do końca kwietnia to będę zdegustowany i niepocieszony. Dlaczego tak jest, no powiedz. Albo napisz, żeby się Davin nie czepiał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi