Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje Kochani za slowa otuchy ! :)

Noc przespalam , wprawdzie na prochach przeciwbolowych no ale spalam 7 godzin.

Zab nadal pobolewa chociaz mniej niz wczoraj,. troche mam spuchniety pyszczek no ale mam nadzieje ze to juz bedzie droga na prosta.

Odchorowywuje wczorajsza wizyte dzisiejsza poranna telapawa.

cyklopka, :********* Slonce ja bardzo lubie w tej pasmanterii grzebacz a kamyczkami i lubie tam kupowac male toho na wykonczenia kolczykow.

U mnie dzis chlodno , chociaz przebija sie slonko zza chmur.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czym sie rozni spamowa wyspa od darków? umie mi to ktos wyjasnic?

Kiedyś Spamowa Wyspa była w dziale "Nerwica lękowa". Każde subforum miało swój "spam", potem ktoś mądry przerzucił wszystko do Offtopu. W praktyce wygląda to tak, że w różnych tematach aktywne są różne osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio w ogóle nie chodzę po działach, tylko "zobacz swoje posty". Czasem 'nowe posty".

Do klientki jadę dopiero wieczorem i filozofuję, co by tu pożytecznego dzisiaj zrobić, coś do pracy, do szkoły, albo którąś z tych rzeczy, które od dłuższego czasu odwlekam, bo w piątek i sobotę nie będę mieć czasu na nic, więc jak czegoś nie zaplanuję teraz, to bum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Buziaczki Slonce:********* jak dzionek? poprawilo sie cos? U mnie lepiej .Bylam u koelzanki w sklepie medycznym a raczejz a nia :mhm: bo ona musiala wyjsc na jakies badanie . Troche na poczatku bylo mi dziwnie ale pozniej juz ok.

Teraz wrocilam , i bede jadla z upe krem a na kolacje robie zapiekane baklazany :105::105: mam nadzieje ze mi wyjda bo nigdy takich nie robilam.

Witam niewitanych :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, miałam w sobotę zapiekankę z bakłażana, suszonych pomidorów i omleta. Świetne zastępstwo dla pizzy, jeśli się chce ograniczyć mąkę i ser w swoim życiu :angel:

Drukuję materiały dla klienta na jutro i słucham kawałków, które mają być na koncercie. Jeden mi się w ogóle nie podoba, reszta może być, z mojej ulubionej płyty jak zwykle nic nie wybrali.

Marcin2013, hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek Kochani!!!

Chwila odsapnięcia, bo dopiero wpadłam do domu. Wróciłam właśnie ze spożywczych zakupów i cieszę się , bo dostałam komosę, której w żadnych delikatesach nie było, a gdzie dostałam - no w Biedrze! :shock:

Przeprosiłam się dziś z puchówką, normalnie grzechot szczęki, jak wyszłam rano.

Ogólnie mnie trochę telepie, ale to z nadmiaru kawy, bo dziś dzień na śniętą rybę - fatalna pogoda, nieprzespana noc. Mam lekką hipomanię, muszę się wyciszyc... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, cyklopka, platek rozy, Marcin2013, kosmostrada, Cześć Wam :***

Remont dobiegł końca. łazienke zrobiliśmy za 10 tys. i zabrakło na drzwi łazienkowe i mamy łazienke otwarta :(

Szkoda słów, ojciec alkoholik przez cały remont chlał, wziął sobie wolne od pracy żeby przypilnowac ekipe a leżał pijany.

W końcu sie wykąpałam w nowiuśkiej kabinie prysznicowej, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hej Kochana!***** Komosa ryżowa to tzw, pseudozboże, takie bezglutenowe nasionka, wychodzi z tego coś na kształt kaszy. Super do wegetariańskich sałatek np. na kolację , czy do pracy.

Nie wiem czemu nie spałam, może przed terapią? :bezradny:

Wiesz co, chyba nas czeka kocykowanie, ale bez drzemki... ;) Ja sobie walnełam hiper dopalacza z ekspresu, dzięki czemu jak torpeda pojechałam na rehabilitację, przemknęłam między regałami lidla i biedry, tylko teraz wszystko mi w środku lata. Nie wiem jak to teraz uspokoic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dziękuję, masz rację, dziabnę magnez. :uklon: Ale człowiek w amoku to nie myśli.

Ja już w szlafroku, też się posnuję, jakieś pranie nastawię i takie tam, a o odpowiedniej godzinie strzałka prosto do wyrka! :D

Wyjrzałam przez okno i poszłam sobie przezornie naprawic kaloszka. :roll: (wyściółka mi się trochę nadskubnęła).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi