Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

W co grasz? :P

Star Wars: The Old Republic

-- 13 kwi 2015, 11:12 --

mój obiekt westchnień jednak nie dla mnie przeznaczony

jest mi smutno, ale przynajmniej szczerze przeprosił a ja siedze i wyję :cry:

Szkoda :( Ale za co przeprosił?

Ja się teraz zabezpieczam, bo u mnie rozczarowania to emocje najwyższych lotów, karmiłam się nimi od kiedy pamiętam. Teraz dbam w pierwszej kolejności o koleżeńskie relacje, miejsce w paczce, żeby poznawać bliżej z bezpiecznej pozycji i nie zostać od razu posądzona o "lecenie".

Jedna moja przyjaciółka zawsze od razu konfrontuje, jak jej się ktoś podoba i od razu dostaje po łapach albo po łbie. (Tak jak ja, kiedy byłam nastolatką). Ostatnio jej jakiś nowo poznany powiedział, że ma chłopaka. Ale podobno został jej bdb kolegą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zab boli tak ze czasami mi samoistnie lzy ciekna a mam dosc wysoka tolerancje bolu.

Na 18 mam jechac do dentystki i czekac az mnie przyjmie miedxy pacjentami, cos mi sie widzi ze bede teraz czestym gosciem na fotelu dentystycznym :? Juz sama z siebie nie bede zadnego zeba plombowala! Zle sie to konczy

amelia83, cyklopka, :*********DarkMaster, :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, heyyyy :papa::papa:

Tylko jakims lekarstwem mi pomiziala po dziaslach bo stwierdzila ze to nawrazliwosc szyjek zebowych a mnie ewidentnie boli zab jak gryze i mi jakos tak pulsuje :bezradny: nosz nie mam sil mecze sie i mecze a d zis jest duzo gorzej :(

amelia83, chyba musial bo dziwne ze przepraszal ze mu sie ktos inny sposobal :shock::shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Spamoludki!

Ale masakryczna pogoda u mnie. Wieje , że łeb urywa, co chwilę pada, nawet gradem. No gdzie ta wiosna z weekendu, gdzie?

Tak gadacie o dentyście, a ja w przyszłym tygodniu idę dwa zęby robic i już mnie dreszcz przechodzi. Nie że się bojam, tylko bardzo nie lubię.

Trzymacie się jakoś przy tych zmianach aury? Ja słabiutko dzisiaj , jeszcze mnie kark napięciowo boli, kręgosłup dokucza. Muszę dziś wieczorem pocwiczyc... :bezradny: Nie chciałam dziś narzekac, ale gdzie mam pojojczyc, jak nie tutaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi