Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No i wróciłam, ale okropny wiatr, bolą mnie uszy... Zmarzliśmy, musieliśmy siedziec na zewnątrz, bo wzięliśmy psa, coby miał kolejną weekendową przebieżkę. Poprawiliśmy jeszcze lodami :hide: , więc teraz doprowadzamy się do używalności gorącą herbatą z korzeniami.

Davin, taak, od słońca, buuu... będę wyglądała groźnie... :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, cześć :) Proste ćwiczenia oddechowe i rozciągające działają cuda. szkoda, że sama ich nie robię.

Kolejny dzień bez kawusi, może przez to czuję się w końcu zmęczona wieczorem :bezradny: Myślę, że z jednej strony chęć zmiany nawyków, z drugiej leki i jestem trochę przymulona. Zawaliłam dzisiaj kartkówkę, bo powtórzyłam sobie nie to co trzeba, a resztę napisałam wszystko na odwrót. Gupia. :hide: Ale się staram, bo jestem osłabiona, ale nie śpię w ciągu dnia i chodzę do szkoły, i do pracy. Nawet cieszyłabym się na te rzeczy, które zaplanowałam na najbliższe tygodnie, tylko siły nie mam.

Przyniosłam kryształek czystego mentolu, kot oblizał i się zapluł. Ona uwielbia ten zapach, choćby piana z pyska.

Jak wrócę z kościoła, to będę grać w grę, bo coś mi się jeszcze od tego tygodnia należy :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :great: , no to teraz zasłużone luzowanie.

Przy niedzieli zachciało nam się rozpasania... :roll: No trudno, siedzieliśmy na ławce, gapiliśmy się na ludzi, pies dostawał swoje wyczekane okruszki wafla z lodami, trzęśliśmy się przy okazji z zimna, ale lody wiosenno-niedzielne zaliczone. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi