Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No i po gościach, zaczął się oficjalnie weekend! :D Plana muszę sobie sprytnego wymyślic, żeby swoje w domu zrobic, a i trochę frajdy z tej soboty i niedzieli miec.

amelia83, widziałam ten film, dobry , chyba, bo na horrorach się zbytnio nie znam, rzadko oglądam, bo nie lubię się bojac, wystarczająco tego mam na codzień. ;)

A z fajkami najważniejsze, że próbujesz, chcesz rzucic, wreszcie kiedyś się uda!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, super! ja mam plana na jutro trochę poogarniac w chatce i do sąsiadki poratować jej wlosy farba na odrosty i nowe herbatki kupiła a potem nie wiem co...a w niedziele może na aquapark pojade z rodzinka i chce poczytać też

rzadko mi się zdaza mieć ochote na horror ale widziałam kilka naprawdę które mi się podobały ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, No niestety obowiązki w planach też muszą byc, ja też mam ogarnięcie chałupy. pranie, zmianę pościeli i takie tam nie kcem ale muszem... Ale sprytnie postaram się upchnąc wszystko w sobotę, żeby w niedzielę miec wolne i luzowac się, na ile głowa pozwoli. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, i pozbyć się drugiej głowy. O nie!

Jedna nie wystarcza Ci do myślenia? :P

Jedna myśli a druga działa. :mrgreen:

Gdybyś był kimś innym kazałabym Ci udowodnić 8)

-- 27 lut 2015, 23:41 --

Makabra, Piątunio jak piątunio, już minął, a jutro sobota .:yeah:

Jakieś plany na weekend? Jak było na randce z mężem? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, w zależności od poziomu napalenia i nastroju, jedna myśli a druga decyduje. Raz by się posiedziało i porozkminiało tajemnice uniwersum, a tu sąsiadka w samym ręczniku cukier pożyczyć wpadnie. Innym razem flirtu-flirtu z jakąś damą i tu ten między uszami ostrzega: "pacz co to za aparatka, na pewno chcesz się obok takiej obudzić jutro?". Ogólnie dwie główki nie są złe 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Plany się urodzą w zależności od nastroju... Randka jak najbardziej si, dobrze o 21.30 pójśc we mgle na jednego, jakoś tak normalnie...Tylko kac mnie dziś zmęczył po winie. Ale daj Boże ból głowy tylko z takiego powodu... ;)

Ojj, ja winko ostatnio piłam w Sylwestra i jak na razie mnie nie ciągnie :pirate:

-- 27 lut 2015, 23:53 --

Makabra, do usług! :mrgreen:

Jakich? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi