Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wolfx, :D

Megi_, nie czytałam ani filmu jakoś nie mam zajawki na to, wieczorem daj znac jak wrażenia :) opinie moich znajomych są bardzo różne

ja nie mogę się doczekać 'ciało' z Gajosem, maja ostaszewska, film szumowskiej a temat anoreksji od 6marca w kinie :yeah::105: wybiorę się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Wszyskim :papa::papa::papa: :********

Pogoda sie skiepscila a ja zas wstalam z bolem glowy.

Ide zaraz do Madzi , tez jakas wylekniona jestem ale ja juz taka bede do konca zycia. :bezradny:

Co do Greya to kiepsciutki znaczy ksiazka. Seria "80 dni.... " jest ciekawsza , dojrzalsza i pisana przez klimatyczna pare.

http://www.nowaczytelnia.pl/component/content/article/9-aktual/1152-osiemdziesiat-dni-na-szczycie.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_ ja dokładnie tak samo ;-) Po terapii trochę to zrozumiałam. Terapeutka fajnie nam to zobrazowała, że to czujemy to ułuda. Ciężko w to uwierzyć, ale tak jest. Zauważyłam te mechanizmy i faktycznie staram się nie skupiać na przeszłości, na wkurzających komentarzach mojej mamy itp... Ale taki kurs to musi być fajna sprawa :105:

-- 25 lut 2015, 13:47 --

Jadę na poszukiwania nasion Chia ... Będę robiła pancakes wg Anny Lewandowskiej. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się, żeby nie było smutno przy tej szarości.

Dobrze, że wyszłam z domu, posiedziałyśmy z godzinę na powietrzu, chłodno, ale zdrowo. Ludzie tacy w artystycznych klimatach, coś tam opowiadali. Ja sobie teraz pogram z godzinkę, a potem pomyślę.

Bardzo się staram nie smutać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje mi takiej prawdziwej zimy, śniegu i puchu. :why:

Mam też ochotę na pizzę, dziś jest mój dzień ochoty.

Hej, Jim. :papa:

amelia83, zajrzałem do "Ludzi z forum"! Taka delikatna i urodziwa z Ciebie niewiasta. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mogłeś?! :cry:

No tak normalnie raczej, otwierałem paszczę, zamykałem, przełykałem. Potem chwila zadumy i znowu otwierałem paszczę...

A Ty umiesz inaczej? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mogłeś?! :cry:

No tak normalnie raczej, otwierałem paszczę, zamykałem, przełykałem. Potem chwila zadumy i znowu otwierałem paszczę...

A Ty umiesz inaczej? :roll:

>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz mi zepsuć nastrój, brutalu jeden?!

No skąd! Po prostu kojarzysz mi się z tym dziwnym zapisem. :> W ogóle nie pomyślałem o jego merytorycznej wymowie! Masz być zadowolona i nie marudzić mi tutaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi