Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, Grunt, że proces szukania pracy ruszył. Tylko nie odpuszczaj, wreszcie coś fajnego się pojawi! Z mojego doświadczenia i doświadczenia znajomych wynika, że jak się bardzo chce i wie czego się szuka, dąży się do tego wszystkimi sposobami uzbrojonym jeszcze w cierpliwośc i samozaparcie, to się udaje.

Kurczę, a może sobie dziś odpuścic robotę... W końcu od bałaganu nikt nie umarł. Miotam się ostatnio cały czas, bo nie wiem, czy takie odpuszczanie jest w moim wypadku bardzo zdrowe, czy to lenistwo w czystej postaci... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć kochani :****************

dostałam się na tą terapię

zaczynam 9 marca :yeah:

w sumie trochę entuzjazm mi spadł bo będę wstawała co dzień o 5:30

tam będę około 30 minut przed czasem a po terapii mam czekania ponad godzinę do skmki

doktorka sympatycna ale surowa, paczyła tymi patrzałkamii i wymaglowana mnie ostro

zajęcia od 9-13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zmienilem bo poprzedni wywolywal negatywne wrazenia, mysle tez ze zniechecal innych by mi odpisywali. zmiana we mnie tez zaszla, pisze krotkie proste teksty, stalem sie bardziej simple ;)

a Ty jestes czytelniczka Becketta?

amelia83, no mi tez, jest pozytywny, tak jak Twoj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani :papa:

Dołączam nadal do Tych kwękających, zdołowanych i bez energii... :( Na dokładkę boli mnie szyjny i założyłam kołnierz ortop. :?

Nie wiem, co to ostatnio się dzieje, że opadamy w doły i w różne boleści :bezradny:

Ledwo w pracy wysiedziałam, na zwolnionych obrotach przewracałam papiery, a kalkulatorem działałam jak dziecko z I klasy, żeby się nie pomylić :time:

platek rozy , ściskam Cię Kochana i tulę, bo rozumiem Twoje doły, ale staraj się nie kopać głębszych. Główkę zostaw na swoim miejscu... jeszcze się przyda! A może nastrój spadł Ci czasowo po tych okruszkach spamilanu, żeby później się poprawić? Bierzesz w dalszym ciągu?

amelia83, brawo za terapię, super, że się udało. :brawo:

Nie zazdroszczę tylko tego wstawania i dojazdów. Sporo czasu będziesz tam spędzać codziennie, ale dasz radę to udźwignąć, żeby były efekty :great:

kosmostrada, to możemy podać sobie łapkę... też do kitu i rano i po południu. Zmuszam się też ostatnio do wszelkich czynności, bo dolegliwości fizyczne ograniczają mnie i powodują falową lękliwość :? no dooopa na całego :shock:

A Ty Kochana, rusz cokolwiek w domu, to co konieczne... nic na siłę i wbrew sobie.

comatom, hej :papa:jetodik, avek ładny, taki optymistyczny, słoneczny :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plus rano 20 minut na nogach na dworzec, tam z dworca do terapii 20minut (szybkim krokiem) i sporotem to samo, dziś mnie szpyry bola bo jeszcze z kumpelką połaziłam

jest mi zimno, zrobiłam sobie herbatke z cytryna miodkiem i syropem malinowym i świeczuszka waniliowo-pomarańcza się pali :D

-- 18 lut 2015, 18:14 --

zalatana na pewno coś lepszego znajdziesz dla siebie a my Tobie mocno kibicujemy kochana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, :********* ciesze sie ogromnie z tego iz na terapie sie dostalas !!!!!! :great: zreszta wiesz bo juz na fb cieszylam sie jakis czas temu :)

miruniaTulam Cie goraco :********* mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz?

Ja owszem biore tego spamka ale n mam wrazenie ze mnie dodatkowo rozwala :why::why: ten lek jest do kitu. we wtorek w przyszlym tyg mam wizyte i powiem to lekarce.

kosmostrada dziekuje , mam wrazenie ze juz nie bedzie lepiej nigdy. Leze i wstac nie moge. Najchetniej bym sobie takiej lezacej kopa zasadzila! Moze bym sie otrzasnela.

Bylam w biedrze po smietane bo bede jutro robila potrawke z kuraka w zielonym curry , a le pychot w biedrze , sa stekiz rekina ktore uwielbiam ( tyle ze portfel pusty) i taka meiszanka lososia i rekina na zupke badz na potrawke ---- slina mi na sama mysl cieknie!

A tak poza tym to tkwie w jakims gownianym iluzorycznym swiecie ktory moj mozg bierze co dzien za pewnik i robi ze mna co chce.

Czuje sie slaba , nijaka , zmeczona na maxa i nie chce mi sie zyc.

Nie w tej formie , nie w ten sposob.

Nawet mi sie nie chce juz malowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83 :-***

Super, że się dostałaś!!! Będzie coraz cieplej i jaśniej , więc lżej Ci będzie przeżyć tą 5:30 ;)

płatku ja właśnie wcinam na kolację kanapkę z kozim serem z biedry, mniam :105:

mirunia dzięki :-***

Młodemu się bigosiku zachciało, rozmrażam poświąteczne zapasy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, Fajnie , że odczuwasz tą zmianę na lepsze. :great: Ale to widac w avku. W Beckecie się nie zaczytuję, ale to kanon literatury z górnej półki wg mnie. No i dla mnie to zdanie z podpisu - genialny motywator.

mirunia, Boszsz Kochana, co robic...Byle do jutra, byle do weekendu, byle do wiosny... Ciebie też mocno tulam. Może jednak to przesilenie wiosenne wcześniej przyszło?

platek rozy, a u mnie nie widziałam steków z rekina, a wszak bliżej morza jestem. Dobrze, że gotowac Ci się chce. Ale jest jedna dobra myśl - masz w przyszłym tygodniu wizytę u lekarza. Może jednak coś wymyśłi.

A propos Biedry, dzisiaj pani kasjerka mi szepnęła, że są super rajstopy, baby biorą jak opętane, bo tanie a dobre jakościowo, a rzadko bywają. No to se strzeliłam 3 pary po pięc zeta z kawałkiem za sztukę. I teraz pytanie, czy to się liczy za sprawienie sobie przyjemności? ;) Chyba byłoby to jednak naciągane - zwykłe czarne rajstopy... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-- 18 lut 2015, 20:14 --

Zalatana23, smacznego :******** :) lubie kozie sery:)

kosmostrada, kurcze a ktore to te rajstopy? Nie widzialam :bezradny:

Steki sa w zamrazarkach , jak beda wez bo przepyszne :)

A co do lekarki to nie wiem czy ona cos bedzie umiala wymyslec , po prostu ona w ogole jest przeciwniczka lekow a mnie nie ma co juz zapisac.

Kochana no troche mala ta przyjemnosc ;) ale wszytsko zalezy od zasobnosci portfela:) moj juz dwa lata cieniuski ze o matko.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi