Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Messiah, na pewno nas z chęcią objaśnisz, na wypadek gdyby ktoś z nas miał mylne pojęcie :?

Btw Myślałam, że przyszedłeś reklamować swój konkurs ... ale rozumiem, że dawno już Ci skrzynkę rozwaliło i więcej zgłoszeń już nie przyjmujesz :mrgreen: Tylko pamiętaj, że cyklopka jest nadal w trakcie modelowania brwi i to może jeszcze trochę potrwać :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, jest taka absurdalna sytuacja. Zaczęłam chodzić na spotkania fanklubu, w celu żeby nie zdziczeć oraz żeby poznać lepiej fajnych kolegów.

W zeszłym miesiącu okazało się, że dołączyli ludzie z innego fanklubu, na którego czele stoi buc, z którym się spotykałam osiem lat temu. Nie poznał mnie, a ja się ewakuowałam ze zlotu.

Następne spotkanie tego pierwszego fanklubu jest za tydzień, drugiego jutro, zaproszeni są ludzie z pierwszego.

Iść na godzinę, wypić jedno piwo, zachowywać się jak osoba aktywna fanklubowo-towarzysko i jeszcze się zabawić w pozna czy nie pozna i ewentualnie rżnąć głupa?

Czy siedzieć w domu, grać w grę, nie konfrontować się z bucem w Walentynki, iść dopiero za tydzień, kiedy będzie więcej znajomych?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, jest taka absurdalna sytuacja. Zaczęłam chodzić na spotkania fanklubu, w celu żeby nie zdziczeć oraz żeby poznać lepiej fajnych kolegów.

W zeszłym miesiącu okazało się, że dołączyli ludzie z innego fanklubu, na którego czele stoi buc, z którym się spotykałam osiem lat temu. Nie poznał mnie, a ja się ewakuowałam ze zlotu.

Następne spotkanie tego pierwszego fanklubu jest za tydzień, drugiego jutro, zaproszeni są ludzie z pierwszego.

Iść na godzinę, wypić jedno piwo, zachowywać się jak osoba aktywna fanklubowo-towarzysko i jeszcze się zabawić w pozna czy nie pozna i ewentualnie rżnąć głupa?

Czy siedzieć w domu, grać w grę, nie konfrontować się z bucem w Walentynki, iść dopiero za tydzień, kiedy będzie więcej znajomych?

Ja zrobiłabym się na bóstwo i poszła się dobrze bawić, olać buca :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, no bo badam wodę i spamuje forum, bo lubię to. :D

Widzisz, jak Cię już znam :mrgreen: I nawet wiem, które forumowiczki Ci się podobają, ale tego już nie wyjawię, żeby coś z tej tajemnicy zostało.

Makabra, dawaj na konkurs swoje paczadełka!

Nie wiem, czy na to pójdzie, bo jak wygra, musiałbyś zostać automatycznie jej partnerem łóżkowym ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi