Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83,Ty też nie raz wspierałaś ludzików na spamowej :smile: dziś chyba jest taki dzień,ja siedzę w pracy i nawet mi się nie chce z krzesła wstać.Ostatnio ciągle jestem śpiąca i jakaś zdołowana.Mogłaby być już wiosna. W wiosnę i jesienią zawsze czuję się lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, parę kilo po lekach i jakoś te ubrania inaczej leżą :bezradny: I nie wiem już jaką chcę fryzurę, pomyślę za przysłowiowe 6 tygodni.

W ogóle taka sytuacja przedwczoraj, że pierwsze co słyszę, że na jelito drażliwe to tabletki z kopru włoskiego i modlitwa do św. Hildegardy :shock: Chyba komuś radio zabiorę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, witaj Słonko :*

Ja mam bardzo podobne do Ciebie odczucia, że nie radzę sobie sama ze sobą :roll: A co najdziwniejsze jest, że nieraz doradzam ludziom w kwestii różnych leków ( których sama praktycznie nie biorę ! ) ... niedawno odezwał się chłopak i napisał, że mu jesienią bardzo pomogłam, jak zaczął odstawiać benzo ( teraz już 4 miesiące nie bierze :great: i różnie się czuje :? ), a ja nadal biorę, ale póki co nie widzę innego rozwiązania :bezradny: Postanowiłam jakoś rozwinąć z nim znajomość ( intuicja :mhm: ) i trochę piszemy ze sobą ... mam już nawet jego zdjęcie i jak dotychczas, to Wam powiem, że :105::105: ... nie wyklucza przyjazdu kiedyś do mnie, jak będzie się lepiej czuł ... ja też ( kiedy to będzie ?! ) ... fajnie by było, bo to jednak to samo województwo, chociaż jakieś 130 km :bezradny:

Ja w przymierzalniach ostatnio łapałam ataki paniki :hide: ... bo wyobraźcie sobie, człowiek ma na tyłku jakieś spodnie, własne leżą w kącie, przymierzalnia zazwyczaj w głębi sklepu, tu się trzeba jakoś ubrać, pozbierać klamoty i jak najszybciej wydostać, nie wzbudzając podejrzeń ochrony :pirate: ( bo przecież oni nie biorą pod uwagę, że ktoś może być zaburzony, a nie złodziejem :mrgreen: )

platek rozy, amelia83, nie skusiłybyście się dziewczynki na udział w konkursie :mhm: ? Nadajecie się !

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, PannaNatalia, :D

ja zapuszczam i chciałabym mieć dłuższe ale zapuszczam az nie obetne, ale dobrzemi w krótkich włosach, dobre się czuję i wygoda ;) tylko jak nie mam ucha za bardzo odsłonietego :P

-- 29 sty 2015, 14:32 --

Arasha, ja tam nie idę na żadne konkursy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, ja mam teraz boba bez grzywki i trochę mi przody lecą na twarz.

Się kiedyś wkurzę i sobie zrobię na platynowo i mocno wycieniowane przody, jak wiedźminka czy jakieś zakichane anime :evil:

-- 29 sty 2015, 14:46 --

Arasha, ej, ale też jak jesteś w sklepie, to myślisz, że oni myślą, że chcesz coś ukraść, bo na pewno się, ich zdaniem, dziwnie zachowujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam na chwilę w biurze po dokumenty, wzięłam psa, coby się przeszedł. Jakiś mały przykurcz bez smyczy go zaatakował, jatka na całą ulicę, musiałam wykazac się refleksem i złapałam go za szelki, oderwałam od mojego psa i tak w górze trzymałam, dopóki właściciel nie raczył dobiec. Człowiek nie może z domu nogi wystawic, bo od razu emocje. :bezradny:

cyklopka, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce. Lepiej napisz, czy coś udało ci się w tym amoku kupic.

amelia83, fajna dziewczyna jesteś, tylko dziś masz taki dzień , że słabo to zauważasz...

Ty widzisz jaka u nas wiosna? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, no ja mam właśnie włosów dużo z tendencją do smutnego zwisania, więc jest ciężko.

kosmostrada, no to tak:

Empik: płyta Seleny Gomez z tego głupiego wydawnictwa "zagraniczna płyta, polska cena", bo chciałam mieć komplet, jak się powiedziało A, trzeba powiedzieć B.

Kubek z Yodą

1898026_10203410935216572_2607012635325643779_n.jpg?oh=478de2870f56a10f3553d4cf34fa707c&oe=555AFB01

Carrefour:

książka o znaczeniu symbolu serca w kulturze

Ledżinsy rozmiar 38, w które weszłam na słowo honoru

czarna luźna bluzka z błyszczącymi pierdolnikami na ramionach

biała bluza taka w stylu sportowym

kremowa bluzka z haftami w stylu białoruski folk :mrgreen:

A potem jeszcze od kolegi 5 książek przygodowo-fantastycznych, z czego 3 w oryginale (już nie do dostania w Polsce po normalnych cenach)

Czyli oczywiście same okazje i promocje, wcale tak źle nie wyszłam, jakby można było pomyśleć. Zresztą mówię, chyba ze 2 lata nie kupowałam ubrań.

Arasha, szukam potwierdzenia, że może masz to samo co ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Cześc Kochana! . A może jednak odpoczniecie ode mnie. :D

Może odsapniesz w domku, jakoś dojdziesz do siebie i tylko jutro przetrwac i weekend. Mam takie podejrzenia, że jak u mnie organizm ci się trochę już przyzwyczaił do leku i zaczął znów brykac. Kiedy masz wizytę u lekarza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja tam szare kocham bez względu na swój stan :mrgreen: Ale jak nie mam ochoty sobie nic kupic, oj to jest zły znak....

Idę na rehabilitację, może jak pocwiczę to trochę napięcie mięśni odpuści, bo już mnie tak telepie, że cała jestem jak struna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi