Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, mi też strasznie cierpią ręce, potem stopy, a potem twarz.

Dostałam od mojego syna pod choinkę tą świecę do masażu, o której wam kiedyś pisałam.( zobaczcie sobie stronkę http://www.2senses.pl) Właśnie dziś sobie zaleje woskiem ręce, bo już mam starsznie cierpiące, takie aż stare... Kupił mi o zapachu słodkiej dyni, ma napisane - "rozwesela" :smile:

-- 30 gru 2014, 23:09 --

mirunia, platek rozy, Spokojnej nocy kochane!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani, chyba muszę zrobić sobie urlop od forum. Nie wiem. Czuję się w rozsypce. Rozwala mnie moja praca, dziś myślałam, że z nerwów sobie coś zrobię, taki wybuch złości i frustracji. Nie potrafię się w pracy skupić, bo gdy się skupię to się tylko WKURZAM (tak nie znoszę tej pracy, bo jest wredna i frustrująca, wszystko wolno działa albo nie działa wcale), a wkurzenie powoduje że mózg dostaje sygnał: "skupianie się na pracy jest złe, lepiej zajmij się czym innym, idź posiedź na forum". Muszę się tego oduczyć. Może jak zrezygnuję z siedzenia na forum, to jakoś się nauczę ponownie skupiać na pracy i wyrobi mi się jakiś pozytywny sygnał, że jak pracuję, to np. czuję zadowolenie z pracy, ze coś wykonałam.

Szczerze to nie wiem, co robić. Chciałabym coś z tym swoim życiem zrobić, pokonywać swoje słabości, swoje lęki i problemy, bo na razie to krążę pomiędzy apatią a wkurwem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :****** :papa::papa:

Ja oczywiscie wstalam jzu zlękami bo wolne dwa dni , a ja musze miec zajety czas , no nie umiem odpoczywac , dni wypelnione musze miec.

Dramat zas sie bede mordowala :why::bezradny:

Idziecie gdzies na Sylwestra?????

Ja w domu , bo niby mam zapriszenie ale musialabym wracac taxowka a o ta bedzie ciezkow sylwka no i kasa tez.

Pierwsza wyplate za pilnowanie Madzi w pon dostane.

Kochani!

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnią, niech dorzuci garść nowych marzeń, bo one nadają życiu sens!

-- 31 gru 2014, 11:04 --

JERZY1962, :******* Jerzyku buziaki

cyklopka, spalas w koncu???? :********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł kochani!

U nas masakryczna odwilż, a ja mam takie piękne podsumowanie starego roku - boli mnie z prawej strony ucho, ząb i głowa. :( Wezmę zaraz proszka, bo nie wyrobię... Do dentysty udało mi się umówic dopiero na 8mego. Nie wiem co z uchem (chyba skoczę do apteki po krople do uszu), a głowa boli od pogody.

Pies mnie dziś skoro świt obudził, fakt miłośnie - całusy, mizianie, ale musiałam wstac i ruszyłam w pluchę. Kupiłam pyszny orkiszowy chlebek.

Siedzę w domku na Sylwestra, pójdziemy tylko o 12tej pooglądac fajerwerki.

Co nam życzyc w Nowym Roku - żeby było lepiej i żebyśmy mieli jak najwięcej tych radosnych wolnych od choroby chwil!

JERZY1962, na zdrowie Jerzyku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

Miałam iść na pocztę, ale to jest 2.5 km a czynna tylko do 12. więc nie zdążę. Buuuu... Mam fatalną fryzurę, nie umiem się umalować, nie mam się w co ubrać i pomimo tej samej wagi wyglądam coraz to grubiej. Nie nie idę nigdzie na sylwa, ale mnie dopadło od wczoraj.

Jedyne co mnie cieszy że dziś Pętelsia obudziła się w całkiem dobrej formie. W nocy się kręciła i Zgrywus warczał, także miałam pobudkę niemalże co godzinę, a do tego tele o 7.30 i nie jestem niedospana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I wzajemnie wszystkim wszystkiego nalepszego w Nowym Roku!

mirunia,hej kochana! Strasznie mnie wzrusza ten twój avek, bo mam takie zdjęcie z wakacji, jak nurkuje z moim jeszcze małym synem i właśnie tak wyglądamy pod wodą. Wróciły wspomnienia, jak kiedyś bywało fajnie... Jeden plus, że zdałam sobie sprawę, że jednak mam jakieś marzenie - chciałabym znów ponurkowac. Cisza, spokój i piękne okoliczności podwodnej przyrody - bajka.

W ogóle coś dziś jakaś taka melancholijna jestem, muszę się otrząsnąc, bo to nie ma sensu tak snuc się i jojczyc.

Idę do Lidla coś kupic na obiad noworoczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi