Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłam właśnie ze spaceru z psem - ale fajna pogoda! Powietrze łagodne, troszkę biało, no tak może byc...;)

cyklopka, tak sobie myślę, na spokojnie, że coś jednak czuwa nad tobą, bo wcale tak lightowo to nie musiało się skończyc.

Podobno z tymi aniołami to tak poważnie jest. :angel:

-- 29 gru 2014, 00:23 --

No i kiepsko z wyszywaniem, brakuje dwóch kolorów. Nie wiem czy gdzieś zasiałam, czy kupiłam niepełną paletę. No to jutro wracając z terapii. A ja się dalej boję iść dzisiaj spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za noc :hide::hide: od 6 meczy mnie taka tachykardia ze masakra a poszlam spac kolo 2.Mialam dzis nie wstawac z lozka ale wstalam iz amierzam isc d o boiblioteki a jutro po propranolol do psychiatry.

Kreci mi sie w glowie od tego blednika a lekami poteguje to jeszcze.

cyklopka, :******* Slonce ale zasnelas w koncu? Jak sie czujesz?

Witajcie Wszyscy :********

-- 29 gru 2014, 10:51 --

Szkoda ze dzis do Madzi nie ide bo ide d opiero po Nowym roku .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orenda, tak, artyzm bardzo :great:

-- 29 gru 2014, 12:06 --

LadyMarmolade, trzeba uczyć chemii, bo tak naprawdę tylko chemia zna odpowiedzi na nurtujące nas pytania ;)

-- 29 gru 2014, 12:14 --

platek rozy, tak, zasnęłam niedługo po ostatnim poście. Wstałam, byłam na terapii, trochę pitu-pitu, że święta spokojne ,Dlaczego spokojne i coś o znajomych i dlaczego ciężko o prawdziwą przyjaźń.

Chyba się z drzemnę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Cognac, Zebrec, dołacząm do grona osób, które noc zjebały :why: Tylko to moja wina, bo zasiedziałam się znowu zbyt długo na forum ( wreszcie mój OTA się odezwał ), a potem mirta nie dała rady mnie uśpić, więc dowaliłam kwetiapinę ... zasnęłam co prawda, ale po 2 godz. się przebudziłam cała roztrzęsiona i tak mi masakrycznie gorąco było, myślałam, że ze skóry wylezę :time: ... jak się uspokoiłam, to poczułam głód i napchałam się chrupkami kukurydzianymi, po czym wróciłam do łóżka, wzięłam 2 ziołowe tabletki uspokajające ... oczywiście nie byłam w stanie ponownie zasnąć ... myślałam, co by nie wejść na forum, ale nie chciałam mamy budzić ( która już mnie w nocy pocieszała ), ale że czułam zmęczenie to postanowiłam wziąć jednak Clona i w ten sposób pospałam jeszcze od 9 do 12 :shock: Jestem pojebana, wiem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi