Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, bylam kiedys na wystawie owadow egzotycznych i pajakow , byly takie wielkie ptaszniki i rozne , rozniaste inne paskudy , facet nawet dawal jednego na dlon potrzymac ale ja sie osmielilam tylko wziac weza na szyje i zrobic sobie z nim zdjecie a pajaka nie tknelam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, o rany! Też dostałabym histerii, chociaż pająków się specjalnie nie bojam. Ale taka banda rozłażąca się po chałupie, brrr... Fizli pewnie byłby zachwycony i wylapał wszyskie i jeszcze przechował do wiosny, coby biedaki nie zmarzły... :D

U mnie choinka zawsze prawdziwa, ze względu na zapach. Czasami bidulka której nikt nie chciał, a czasami drzewiszcze takie , że nie wiadomo jak w stojak wstawic, zależy co chłopaki przywloką. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wiesz , wszedzie te pajaki mialam. Siedze pamietam czytam ksiazke a tu dwa mi ze sufitu na pajczynie sie spuscily na ksiazke a ja w krzyk :D:bezradny: , nie moglam sie ich pozbyc , pozniej chyba z e dwa tygodnie jeszcze pajaki widzialam wszedzie :why::why:

Uwielbiam zywe choinki ale jak zas mam kupic z takimi mieszkanacami to wole swoja sztuczna .

-- 07 gru 2014, 23:08 --

Ferdynand k, a czy one skacza? bo rtaz mialam takiego pajaka na kwiatku i na mnies koczyl , taki brazowawy byl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, po takich przejściach też bym na sztuczną postawiła, a zapach świąteczny uzyskała dzięki świeczkom, czy czymś w tym stylu.

wieslawpas, hej! dawno cię nie było. Szkoda, że ze smutkiem się pojawiasz. Był dla ciebie bliską osobą?

-- 07 gru 2014, 23:18 --

cyklopka, co roku obiecujemy sobie sztuczną ze względów ekologicznych nazwijmy to, ale potem chłopaki wpadają w sidła atmosfery świątecznej i znów jest żywe (a raczej już martwe) drzewko do sufitu. Może tym razem uda mi się ich namówic na takie z korzeniami, coby potem znów w ziemię wsadzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Zalatana23, u mnie beznadziejnie, nerwica razem z depresją dają popalić. Nie mam już na nic sił :( Jestem beznadziejna. Leków nie biorę, bo się boję -

To jak mam się wyleczyć ??? Nawet mi się łapką nie chce machać :(

Zalatana23 z facetami kochana gorzej jak z dziećmi :time: Mąż znajomej mojej mamy, który ma ponad 70 lat, potrafi się z powodu jakiejś bzdury przez tydzień do niej nie odzywać. A nie daj Boże, jak ktoś do niej zadzwoni, jak jest w domu :pirate: Od razu zazdrosny ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi