Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Wam mija piątkowo-sobotnia noc? Ja się dołuję smutnymi piosenkami i mam milion myśli w głowie. :?

-- 06 gru 2014, 00:54 --

DżejnRołs, u mnie niestety też nie do końca dobry, ale co zrobić...

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pielegniarstwie to jeszcze jest w miare szeroki wybór oddziałów czy nawet przychodni do pracy, a u mnie po rat.med. jest jedno wielkie gówienko. Żadnych przywilejów, ochrony, wszędzie kontrakty, znajomości i kolesiostwo i bardzo wąski obszar pracy.

Tegretol 1-0-1

Deprexolet 0-0-1

Propranolol - doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry moi drodzy!

Dla każdego wielki czekoladowy Mikołaj!!! :D

Kasieńka, Jerzyk - mikołajowe przytulasy!

Buro, buro, i jeszcze raz buro. Mogłoby chociaż śnieżkiem sypnąc... Ale mam radośc z mojej ptasiej stołówki na ogródku, okupuje ją banda wróblich łobuzów i sikorki. Jeszcze nie ma innych ptaszków, widocznie przylatują do miasta, gdy już jest srogi mróz. Biorę wtedy atlas ptaków, żeby sprawdzic, kto mnie w tym roku odwiedził. ;)

Zaraz wychodzimy z psem i po zakupy, kawał drogi na piechtę, bo samochód u mechanika, więc idziemy rodzinnie, cobym sama nie tachała.

Chciałam się pochwalic, jaki sweterek sobie dziś w lumpku kupiłam, od razu pomyślałam gdzie jest platek?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, świetny ten avek :105: , ale podejrzewam, że tymczasowy ... i wrócisz do poprzedniego :?

JERZY1962, stuknęło Ci 5000 i nie wysmarowałeś żadnego jubileuszowego posta. Nieładnie :nono: Tylko jakaś Mikołajowa Ci w głowie :pirate:

A płatka jak nie było, tak nie :bezradny:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, witaj, wyjątkowo dzienną porą 8)

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, hech :D nawet nie zauważyłem że to jest 5000 post ;)

Muszę się położyć na jakiś czas, wypije herbatkę i się położę odpocząć ;) Objedzony jestem i brzuch mnie pobolewa a przy tym jeszcze biorę antybiotyk jeszcze dwa dni :roll:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam sie ze nieboszczykowe "tu" dotyczy trumny....

nie trumny tylko śląska.ale już niedługo do kręteł.na mikołajki jakiś dziwny ból i zniekształcenie brzucha.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!! Ja dzis lezalam w lozku rekordowo do 13, ale choroba mnie usprawieliwia:)

Infinity, poczytaj o Szlachetnej Paczce, uczestnicze w tej akcji w szkole. Robilismy zbiórkę pieniędzy, mamy zrobić w przyszlym tygodniu zakupy i przekazać je najbardziej potrzebującym rodzinom z naszego miasta i okolic. kosmostrada, u mnie tylko oblodzone drzewa,wyglądają magicznie, tez czekam na sniezek!

Zebrec, Arasha, dzień dobry!:) nieboszczyk, mój ojciec leczyl sue n śląsku, choć jesteśmy z podkarpacia, może po prostu nie trafiles na rzetelnych lekarzy i życzliwych ludzi? Trzy mam za Ciebie kciuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi