Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, to masz widzę urlop od kuchni... tyż dobrze!

Usmażyłam dzisiaj na szybko mielonych,/ nie mam już głowy do wymyślania/ nadstaw talerzyk, bo już leci w Twoim kierunku :mrgreen: jeszcze ciepłe!

JERZY1962, oooooooo rózgę?????????? :shock::shock: a za co?

a co masz ze słodyczy? :comone:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, to mnie ratujecie, wczoraj od zalatanej dostałam pomidorówkę , dziś od ciebie mielonego... :D Tak, dobrze wyszło, bo muszę się ogarnąc, wejśc w nowy tryb, gdybym od zaraz musiała po nocach, czy o świcie gotowac, to mogłabym się zapętlic.

tosia_j, hej hej!!! Nie chce nas Jerzyk rozpieścic, łobuz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłam tylko powiedzieć dobry wieczór.

U psychiatry byłam, w ogóle pogadanka nie na temat, śmichy-chichy jakieś, bo też się inaczej czuję trochę, wyglądam i zachowuję, ale będziem się przygotowywać do zejścia z mirty i wejścia w terapeutyczną dawkę kwetiapiny.

No i wykonałam dekorację świąteczną, którą wyślę razem z kartką.

10846446_830231803684919_8523726199854273874_n.jpg?oh=ceaffe6898be1d5e7aad6baa421129c2&oe=55037D95&__gda__=1423028368_7da5efaa53bd4016d5f102c7bb061989

A teraz wracam udawać, że się uczę :twisted:

graphics-good-evening-035804.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, trochę mnie przeraziłaś, bo w sumie ja na razie zamówiłam tylko jeden prezent, a tak jeszcze jestem w polu... Kurczę będę musiała wbic się w te tłumy. Myślałam, że uda mi się jutro częśc chociaż załatwic, ale muszę byc jednak w pracy i zostanie mi tylko następny piątek, lub, o zgrozo, jakieś popołudnie - a tego chciałabym uniknąc...

-- 04 gru 2014, 19:04 --

cyklopka, a co to jest, bo słabo widac, taki papierowy witrażyk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada ja pojechałam ok 14tej i teoretycznie ludzie powinni być jeszcze w pracy :bezradny: Szukałam gry dla syna i znalazłam, tyle że różnica w cenie powaliła mnie na kolana... Na internecie 98pln w sklepie 229pln :evil: Zrezygnowałam, zamówię pod choinkę bo na 6go już mi nie dojdzie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja kupowałam młodemu do witraży bibułkę w dużym papierniczym. ( stąd wiedziałam że dzieło cyklopki to papierowy witraż, bo z młodym robiłam). Prosisz o bibułę, ale nie marszczoną.

kosmostrada :-***

Jeśli chodzi o perfumy to ja kupowałam z iperfumy.pl Nie czułam różnicy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi