Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, trochę mnie przeraziłaś, bo w sumie ja na razie zamówiłam tylko jeden prezent, a tak jeszcze jestem w polu... Kurczę będę musiała wbic się w te tłumy. Myślałam, że uda mi się jutro częśc chociaż załatwic, ale muszę byc jednak w pracy i zostanie mi tylko następny piątek, lub, o zgrozo, jakieś popołudnie - a tego chciałabym uniknąc...

-- 04 gru 2014, 19:04 --

cyklopka, a co to jest, bo słabo widac, taki papierowy witrażyk?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie robienie rzeczy plastycznych i rękodzielniczych uspokaja. Na drutach nie umiem, ale będę coś pracować na szydełku. I krosna znalazłam. Inspiracja wzrasta wraz z ilością pilniejszych rzeczy do zrobienia, np. kolokwium jutro :P

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ty zdradzaj od razu jak to robisz. Bo może to dobry pomysł na długie zimowe wieczory, bo do robienia biżu za ciemno.

cyklopka, fajne!!! Jak to jest DOM, to jak go wyślesz z kartką? ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada ja pojechałam ok 14tej i teoretycznie ludzie powinni być jeszcze w pracy :bezradny: Szukałam gry dla syna i znalazłam, tyle że różnica w cenie powaliła mnie na kolana... Na internecie 98pln w sklepie 229pln :evil: Zrezygnowałam, zamówię pod choinkę bo na 6go już mi nie dojdzie :bezradny:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja kupowałam młodemu do witraży bibułkę w dużym papierniczym. ( stąd wiedziałam że dzieło cyklopki to papierowy witraż, bo z młodym robiłam). Prosisz o bibułę, ale nie marszczoną.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja kupowałam młodemu do witraży bibułkę w dużym papierniczym. ( stąd wiedziałam że dzieło cyklopki to papierowy witraż, bo z młodym robiłam). Prosisz o bibułę, ale nie marszczoną.

kosmostrada :-***

Jeśli chodzi o perfumy to ja kupowałam z iperfumy.pl Nie czułam różnicy ;)

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bezmocz mi wrócił.jeszcze ze 2 takie dni i będzie mnie muliło jak na środkach nasennych.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narazie próbuje ze środkami moczopędnymi i piwem bezalkoholowym bo chmiel działa moczopędnie.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka super ten witraż :105: Syn ma zrobić do szkoły, jakiś świąteczny. To jest jakiś specjalny papier do witraży? Gdzie go kupiłaś?

Specjalny papier do witraży, ale kupiony kiedy jeszcze byłam dzieckiem, więc nie pamiętam, w którym sklepie. Z niemarszczonej bibuły też wychodzi.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi