Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ja lubie ladnie wygladac ale dosc czesto chodze bez makijazu szczegolnie latem

-- 01 gru 2014, 19:56 --

co za dzien ciezki... zreszta wczoraj tez juz sie kiepsko czulam... moze to dlatego ze przezywam sobotni wyjazd meza juz sie wlaczyla lampeczka i mozliwe czarne scenariusze jakie moga sie wydarzyc gdy go nie bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, dziękuję :**** a te kicie jakie fajne

co do makijażu to używam podkładu, tuszu do rzęs i rózu na poliki ewentualnie kredka do oczu, do pracy maluje się ale zdazy się ze pojde bez mejkapu , nie ma takiego znaczenia na spacer, do sklepu lub po domu się nie maluję , ogólnie to dużo lepiej wyglądam rano a wieczorem zmęczona wyglądam jak poważnie chora i te moje przestraszone oczy których nienawidzę a tego to nie zatuszuje niczym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, co do włosów to moja droga tylko ci pozazdrościc ciężkich i gęstych. Od leków połowa mi wypadła i na płacz mi się zbiera, gdy patrzę do lustra... Są plusy podwyższonej prolaktyny - super biust. Ale pytanie - co częsciej widzę włosy, czy cycki? :D No właśnie... I dlatego dół. :why:

platek rozy, ciacho zrób koniecznie, powiesz czy warto. Wiesz, że ja łasa jestem na sprawdzone przepisy.

chocovanilla, Zajmij czymś głowę, żeby nie wkręcac sobie filmów o wyjeździe męża. Wszystko będzie dobrze, wiesz przecież, że to twój mózg ci figle płata. Zadaj sobie proste pytanie - jakie jest prawdopodobieństwo, że coś się stanie? Mi pomaga takie zimne racjonalne myślenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Ferdynand k, Ale co tu robic żeby tak mniej przeżywac? Mnie już cholera bierze, że nawet sytuacje mało stresowe mój organizm odbiera jak napad z bronią w ręku. Przed pracą, przed terapią, przed kosmetyczką.... Jak się do tego przyzwyczaic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, to akurat wiem bo mi pisales :P:D:mrgreen:

kosmostrada, nie wiem Kochana , ja wszytsko tez przezywam , ide do fryzjerki ---przezywam , ide na rozmowe --- przezywam , chyba juz mi to zostanie :bezradny: staram sie pozniej o tym za wiele nie myslec bo sobie psulam caly dzien ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no właśnie nie ma czego zazdrościć, bo to są włosy zupełnie niepodatne na stylizowanie, upięte się rozplatają, rozpuszczone się plączą, a po piance/spray'u się przetłuszczają. Jedyny plus, że szybko rosną, więc mogę mieć raz krótkie, a za rok znowu długie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, to akurat wiem bo mi pisales :P:D:mrgreen:

kosmostrada, nie wiem Kochana , ja wszytsko tez przezywam , ide do fryzjerki ---przezywam , ide na rozmowe --- przezywam , chyba juz mi to zostanie :bezradny: staram sie pozniej o tym za wiele nie myslec bo sobie psulam caly dzien ...

Mam tak samo :bezradny: Przeżywam wszystko co dla "normalnych" ludzi jest rutynową czynnością ; kosmetyczka, dentysta, wizyta u lekarza, fryzjer itd itp :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi