Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Popiol, owczareczki są the best, mója pierwsza psina była owczareczką mieszaną. Czytała w myślach... Piękna, dobra, piekielnie inteligentna. Strasznie przeżyłam jej odejście. Zdecydowaliśmy się na kolejnego psa dopiero po 5 latach. Inna rasa, inna wielkośc, inna płec, żeby nie porównywac. Mam teraz pluszaka z charakterkiem. ;)

Ty masz aż dwa owczareczki, eh...

Zalatana23, pokazuj beagla, dobijemy kociarzy. :mrgreen:

Popiol, fajnie, że zawitałeś na spamowej.

Dobranoc kochani, padam na pysk, do jutra! :papa:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ostatnio (jak mam dobry nastrój) wzięło mnie na fotografowanie, to może ustrzelę coś dla Ciebie jak z łóżka wylezę :)

-- 15 lis 2014, 01:00 --

Arasha, no wiem że klonik jeszcze trzyma...dobry jest w tym że długo trzyma, dłuższa droga trochę do uzależnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, widzisz, już Cię nie muszę szkolić :bezradny:Popiol mnie ubiegł :time:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ostatnio (jak mam dobry nastrój) wzięło mnie na fotografowanie, to może ustrzelę coś dla Ciebie jak z łóżka wylezę

W takim razie wyłaź jak najczęściej. Już masz motywację ... mojego bobra i biżu kosmo :P

Na ra :papa:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, no może się teraz zwlekę i strzelę prycho na siłę, chociaż tyle że jeszcze mam siłę się wykąpać i umyć zęby...

-- 15 lis 2014, 01:10 --

Wagi odzyskać nie mogę, 70 kg cały czas, wszystkie portki wiszą...a ja mam zboczenie na ptk. spodni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już masz motywację ... mojego bobra

Arasha, Przepraszam, od oglądania głupich komedii mam dwuznaczne skojarzenie :)

-- 15 lis 2014, 01:41 --

Zalatana23, papaty, pod poduchy karaluchy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :***************

Ja pichce obiadek a na pozniej jestem umowiona ze znajomym na kawke na miescie .

Wczoraj mialam calyd zien zalatany , bylam na rozmowie o prace ( nie wiem co z tego wyjdzie bo kandydatek sporo na jedno miejsce 47 osob)

Ale wazne ze probuje .

Pozniej bylam na zakupach , i na wieczor przyszla kolezanka i siedzialysmy az do 23 :)

A dzis troche sprzatam , troche piore i gotuje .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, o tez nie lubie , ale pozniej bedziesz miala ladnie :105::105:

Ja sie szykuje na kawke :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Widzę dziś dzień porządkowy nie tylko u mnie. Ale co tu innego robic, jak za oknem tak buro, że wstac się nawet nie chce.

Chciałam dziś robic zdjęcia moich biżu dla was, ale światła nie ma, a z lampą wychodzi koopa. Czekam na słońce, jak widac z wielu powodów.

Zaszalałam dziś w lumpku i za całe 10 zeta kupiłam sukienkę, cienka, koszulowa w kolorze dżinsowym. Trochę za zimno na nią teraz, ale już sobie wymyśliłam look na wiosnę ;)

Zalatana23, o rany, remont brzmi dla mnie równoznacznie z horror. Zbieram się do pomalowania sypialni, ale zebrac się nie mogę. :? Przychodzi ekipa, czy sami malujecie?

platek rozy, miłego kawkowania kochana!

Ja dziś chyba nie zmobilizowałabym się do wyjścia, dzień ewidentnie dresowy, wersja bez makijażu i włosy jakby piorun w nie strzelił. Pocieszam się, że i tak jestem urocza. :P

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, kosmostrada, dziekuje Kochane:************ wlasnie oczy maluje :D

kosmostrada, uwielbiam kiecuszki :105: a w takim kolorze na pewno jest sliczna i do tego Tobie bedzie w niej pieknie:)

Na bransolki zawsze jestem chetna i do poogladania i do zmierzenia i do zrobienia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tez lubie spodnie , glownie w czasie mojej choroby zaczelam w nich wiecej chadza c , ale w kiecuszkach czuje sie lepiej :)

Lece Kochane :) trzasnelam rzesy do nieba , oblok perfum tez nalozony :D:mrgreen:

Milego wieczoru !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi