Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Kochani :***************

Ja pichce obiadek a na pozniej jestem umowiona ze znajomym na kawke na miescie .

Wczoraj mialam calyd zien zalatany , bylam na rozmowie o prace ( nie wiem co z tego wyjdzie bo kandydatek sporo na jedno miejsce 47 osob)

Ale wazne ze probuje .

Pozniej bylam na zakupach , i na wieczor przyszla kolezanka i siedzialysmy az do 23 :)

A dzis troche sprzatam , troche piore i gotuje .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Widzę dziś dzień porządkowy nie tylko u mnie. Ale co tu innego robic, jak za oknem tak buro, że wstac się nawet nie chce.

Chciałam dziś robic zdjęcia moich biżu dla was, ale światła nie ma, a z lampą wychodzi koopa. Czekam na słońce, jak widac z wielu powodów.

Zaszalałam dziś w lumpku i za całe 10 zeta kupiłam sukienkę, cienka, koszulowa w kolorze dżinsowym. Trochę za zimno na nią teraz, ale już sobie wymyśliłam look na wiosnę ;)

Zalatana23, o rany, remont brzmi dla mnie równoznacznie z horror. Zbieram się do pomalowania sypialni, ale zebrac się nie mogę. :? Przychodzi ekipa, czy sami malujecie?

platek rozy, miłego kawkowania kochana!

Ja dziś chyba nie zmobilizowałabym się do wyjścia, dzień ewidentnie dresowy, wersja bez makijażu i włosy jakby piorun w nie strzelił. Pocieszam się, że i tak jestem urocza. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, kosmostrada, dziekuje Kochane:************ wlasnie oczy maluje :D

kosmostrada, uwielbiam kiecuszki :105: a w takim kolorze na pewno jest sliczna i do tego Tobie bedzie w niej pieknie:)

Na bransolki zawsze jestem chetna i do poogladania i do zmierzenia i do zrobienia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaszalałam dziś w lumpku i za całe 10 zeta kupiłam sukienkę, cienka, koszulowa w kolorze dżinsowym. Trochę za zimno na nią teraz, ale już sobie wymyśliłam look na wiosnę ;)

Zalatana23, o rany, remont brzmi dla mnie równoznacznie z horror. Zbieram się do pomalowania sypialni, ale zebrac się nie mogę. :? Przychodzi ekipa, czy sami malujecie?

platek rozy, miłego kawkowania kochana!

Ja dziś chyba nie zmobilizowałabym się do wyjścia, dzień ewidentnie dresowy, wersja bez makijażu i włosy jakby piorun w nie strzelił. Pocieszam się, że i tak jestem urocza. :P

kosmostrada :-***

Ja zamierzam wpaść po weekendzie do lumpexu ;) Lubię pobuszować :mrgreen: Też mam z lumpka sukienkę dżinsową, wersja wiosna-lato ;-)

Malowanie oddajemy fachowcowi :hide: Biorąc pod uwagę mój antytalent i ciągłe wyjazdy mojego męża skończylibyśmy może na wiosnę :lol: A tak, kilka dni i po krzyku. Przynajmniej mam zajęcie ;-) Marzy mi się dekoracyjny zagłówek w sypialni i obmyślam co by tu wykombinować. Może jakiś dekor, może tapeta???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Z klimatów remontowych to uwielbiam wymyślanie i kombinowanie tak jak ty z tym zagłówkiem. A pięknych tapet teraz jest bez liku. Fajnie że ekipa przychodzi, to się nie złachacie ( ty trochę tak bo jednak trzeba przygotowac do remontu, potem posprzątac), a będzie się działo i towarzystwo będziesz miała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :papa::papa:

Zalatana23, współczuję Ci tego remontu... chyba każdy, kto go przeżyje może nazwać się nowonarodzonym bohaterem, bo to bardzo desperackie przedsięwzięcie :silence:

Przeżywałam to 3 lata temu, całe mieszkanie gruntowne malowanie, nowa podłoga w kuchni i nowy wystrój przedpokoju /gładź i jakieś dziwaczne nakładanie farb 3 warstwowe/..... sajgon nie z tej ziemi trwał ponad dwa tygodnie. Wiele prac wykonywałam sama w ramach "szybkiej" pomocy :mrgreen:

Teraz tylko chodzę i podziwiam jak to wszystko całkiem ładnie wyszło, a najfajniej jednak przedpokój.

kosmostrada, też tak lubię kombinować w trakcie remontu jakieś dodatki, naklejki, kilka kolorów w jednym pomieszczeniu itp.

-- 15 lis 2014, 18:40 --

Ferdynand k, cześć Ferdziu..... :papa: a wymyślamy remonty :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi