Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, cóż.. bywa

Wet jeden powiedział że to po zabiegu ten ropień, zakażenie czy nawet przepuklina w najgorszym wypadku coś z jelitami ale on się nie podejmie bo nie wie jak tamten zabieg przeprowadził. Poszłam do tego co wykonywał zabieg kastracji. Powiedział że to nie pooperacyjne tylko się ukuł gdzieś i powstał od tego ropień. Zgrywuniu znów miał podaną narkozę. Przeciął mu to i podał jakieś leki. Ma to wycieknąć, ta ropa z krwią. W poniedziałek kontrola.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*************

Ale mam migrene , za oknem stopni 22 , to nienormalne w listopadzie wiec moze od tego mam taki bol glowy. Wczoraj lalo , dzis od rana slonce , teraz na deszcvz sie zbiera i upal jest, wyszlam po chleb to wrocilam upocona , a mialam tylko lekka bluzeczke i kurtke cienka.

aj jak nie urok to sra..... ka :P:x:o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :D

Ojej Płatku toż to lato u Ciebie :smile:

Miałam okropny poranek. Napięcia , lęki, frustracje... Tak mi się ręce trzęsły, że mi soczewka upadła i nie znalazłam :why: I tak pojechałam, z jednym "sprawnym" okiem :zonk:

Po terapii mi się polepszyło i nawet shopping zaliczyłam ;) Do środy wolne!!! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka !

płatku :**********Czy my na pewno jesteśmy w tym samym mieście :shock: ??? Na Bronowicach od rana pochmurno i 16,5 C. Mnie przez ostatnie 2 dni bolała wieczorami głowa :( Dzisiaj jest lepiej, za to jestem masakrycznie słaba :(

zalatana23 Podobno to bardzo częsty mechanizm, że osoby w trakcie / przed terapią czują się gorzej, są ogólnie rozbite i zniechęcone do dalszej pracy nad sobą. Ponoć taki stan trzeba przetrzymać, to potem jest już tylko lepiej :D A co ciekawego kupiłaś, kochana ?

Też jestem okularnica, tylko w dosłownym tego słowa znaczeniu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa:

Czy to tak musi być, że jak jednego dnia lepiej, to drugiego gorzej? :time: Wstałam z ogromnym bólem głowy i walczyłam z nim do godz. 13. Wzięłam dwa Apapy i długo nie chciało puścić. Już naszykowałam sobie Etopirynę max na dokładkę w razie czego... ale nie wzięłam...

platek rozy, możemy sobie podać łapkę dzisiaj.... też mam okropny dzień, jakbym wczoraj przewidziała. Taka dziwna pogodowa migrena, która przystopowała mi zupełnie moje plany i zamiary. Nie zrobiłam dzisiaj zupełnie niczego co planowałam, oprócz małych zakupów. Na przejściu musiałam uważać, żeby nie wpaść pod samochód... ból i zawroty przyciemniły mi i tak pochmurny dzisiaj świat :silence:

Ciepło jest bardzo jak na listopad, rano tylko mrugnęło trochę słoneczko i na tym koniec.... ciężka pogoda dzisiaj, może dlatego te migreny :bezradny:

Infinity, Zalatana23, Arasha, :papa::papa:

ha ha, też noszę okulary :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!!!

Właśnie skończyłam robic ciasto na piernika staropolskiego długodojrzewającego i pierniczki, czeka już w lodówce na swój czas przed Świętami. Zamarynowałam też pierś z gęsi, zrobię jutro na obiad, pierwszy raz w życiu. I tyle u mnie z ekscytujących wydarzeń dnia. ;)

Mnie głowa bolała wczoraj przed snem, wstałam dziś jak na mega kacu, ale jakoś się pozbierałam i gdzieś o 8mej byłam już zdatna do użytku.

A okulary też noszę, doraźnie - do czytania, komputera, gotowania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz jeszcze tylko trzeba zrobić ranking - kto do czytania, kto na odległość :mrgreen:

kosmo Strzel fotę tej gęsi, jak będzie gotowa, żebyśmy wiedziały, że nie cyganisz :pirate:

mirunia Ja na ból głowy to tylko Etopirynę albo plastry chińskie. Paracetamol, to jak dla mnie, dobry, ale ... na gorączkę :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez nosze doraznie okulary tak jak nasza kosmostrada :D

Zalatana23, Ciesze sie ze lepiej sie czujesz :*********** znam takie poranne akcje .

Arasha, Kochana tak to samo miasto tylko dwa krance :D :***********

mirunia, :************Kochana to masz identycznie jak ja , mnie teraz zaczyna mijac bol glowy ,wzielam dwa ibupromy i dowalilam solpadeina i dopiero puszcza.

:x:?

Przykro mi ze tez dzis cierpisz.Tez migrena Ci uaktywnia zawroty glowy????

Ja nawet obiadu nie moglam ugotowac , mialam zaplanowane miesko do duszenia i tak mnie zapacdh draznil jak je nastawilam ze musialam wylaczyc.

kosmostrada, tosia_j, amelia83, :************ witajcie kobietki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tak, przy bólu głowy mam zwiększone zawroty i jestem jakaś otępiała :bezradny: tak fajnie się wczoraj czułam, miałam bystrzejszy umysł i refleks... a dzisiaj kapeć :hide:

Liczę, że jutro będzie lepiej i coś porobię w domu, bo mam dość takiej stagnacji :silence:

loopy`7, my tu nie mamy żadnych tajemnic... czytaj sobie :105:

-- 07 lis 2014, 17:30 --

tosia_j, hej :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochane :papa::papa::papa:

Arasha oby tak było jak piszesz :-*** Ten tydzień był ciężki, kusiło mnie dziś żeby nie iść :bezradny: Tak sobie potem pomyślałam, że gdybym nie poszła to mój stan na bank przerodziłby się w mega lęk. W trakcie terapii powoli się wyciszyłam.

Potem pobiegałam trochę po sklepach, przymierzałam różności ale w sumie nic nie kupiłam :-| Kupiłam za to soczewkę :mrgreen: , kremik do twarzy i czesadło dla mojej psinki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, jest mi smutno troszkę - chociaż mogłem się spodziewać, że tak szybko do sprawności nie wrócę. Ale miałem taką malutka nadzieję, że uwolnię się od gipsu itd. niestety nie udało się i kolejne miesiące z balastem :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi