Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, właśnie pomyślałam o kalendarzyku, lub notesiku, bo zeszyt nieporęczny, a karteluszki zaczynają mi się już walac po całym nocnym stoliku. Taki notesik można nawet wziąc ze sobą i np. sobie przejrzec w poczekalni u lekarza, czy przedyskutowac z przyjaciółką przy herbatce w kawiarni.

A propos herbatki, zrobiłam sobie mocno rozgrzewający trunek - wkroiłam imbir i dodałam gożdziki, cytrynę i miód. Czasami dla odmiany daję też zamiast goździków kawałek kory cynamonu, zamiast cytryny plaster pomarańczy. Pychota idealna na jesienne wieczory. Pasuje do czytania ksiązki, robienia notatek, czy pisania na forum. Polecam! :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, jesteś enigmatyczny w swoich postach. Ja się domyślam, chociaż nie wiem, czy ci zależy, żeby ktoś wiedział, o co ci chodzi. Może piszesz dla siebie przede wszystkim. Powiedz jak jest, żebym cię ciągle nie pytała , "ale co w sumie miałeś na myśli?" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, tego wam jeszcze uczącym się zazdroszczę - życia towarzyskiego. Eh, wspominam z łezką w oku...

W sumie ja zauważyłam, że dużo bardziej bym się otworzyła w towarzystwie, gdybym nie miała tak zjebanej sytuacji osobistej/domowej. Chyba nie jestem jednak schizoidem z urodzenia, po prostu zawsze mam jakiś problem.

-- 21 paź 2014, 20:05 --

Ja skończyłam właśnie winko, które rodzice otworzyli na rocznicę ślubu, poza tym olewam wszystko i idę grać w grę. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey :************

a ja zmieta jestem , glowa mnie boli migrenowo, czekalam dwie godziny do psychiatrki i nie zdazylamz robic reszty testow ... Jeden plus ze nie dzialo mi sie kompletnie nic w poczekalni mimo tak dlugiego oczekiwania.

Mam wprawdzie odrealnienie i bujania od stresow ale lekow nie mialam zadnych. Sluchalam sobie piosenek , czytalam ksiazke na telu ... i tak lecial czas oczekiwania. Nie wiercilam sie , nie krecilam sie jak dawniej....

Tylko mi zal ze testy nie d\skonczone i nie mam terminu kolejnego bo myslalamz e dzis zalatwie jedno i drugie a tu u lekarki tlum ludzi.

Zaraz ide do wanny i do lozka bo mnie az mdli od bolu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to dobrze, że jak nie jutro, to pojutrze minie... Ja plateczku jak dzień bez lęków, to ogólnie bardzo zadowolona jestem.

tosia_j, oj ja też, jak nie pryszcze, to migreny, pocenie się, niestabilośc psychiczna, eh...Teraz z kolei przez lek mam podwyższony poziom prolaktyny, więc mam zachcianki żywieniowe jak w ciąży,biust boli, @ nie mam, seksu się nie chce... No zawsze coś... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi