Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, nie mów że bierzesz zastępcze preparaty hormonalne?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to dobrze, że jak nie jutro, to pojutrze minie... Ja plateczku jak dzień bez lęków, to ogólnie bardzo zadowolona jestem.

tosia_j, oj ja też, jak nie pryszcze, to migreny, pocenie się, niestabilośc psychiczna, eh...Teraz z kolei przez lek mam podwyższony poziom prolaktyny, więc mam zachcianki żywieniowe jak w ciąży,biust boli, @ nie mam, seksu się nie chce... No zawsze coś... :(

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, to co nie tak z twoimi hormonami?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, oj a co to Ci sie dzieje z hormonkami ze prolaktyna zla?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Sulpiryd, który biorę ma za skutek uboczny ( częsty) podwyższenie poziomu prolaktyny ( mój doktor uprzedzał mnie, mówił że ok dopóki nie będę miała mlekotoku :shock: ). Pod koniec miesiąca mam termin do ginekologa, to skonsultuje, jakie to ma konsekwencje.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana koniecznie ! mojej koelzance nie skontrolowali to tak jej prolaktyna urosla ze ja o raka podejrzewali a to byl skutek brania lekarstw. :bezradny::bezradny::bezradny:

-- 21 paź 2014, 22:31 --

Niestety jak jest za wysoka to mlekotok jest czesty :-/ dlatego miej na uwadze i rob badanka:)

Lece do lozka bo musze odpoczac:) Dobrano Kochani do jutra :papa::papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Do jutra plateczku, kolorowych snów!

-- 21 paź 2014, 22:36 --

No nie, znowu leje, a mi się w kaloszkach wyściólka porwała i haczy mi piętę i nie mogę w nich chodzic. :why: Muszę jutro znów do szewca, aby sprytnie to podkleił...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi