Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! :papa:

platek rozy, śliczniaste dzięki platku, oczywiście że chcę do skórzanych bransolet (mrauu ;) ), każdy namiar na fajne biżu jest mile widziany!

tosia_j, ale chociaż pomogły ci leki, czy tylko kaca w prezencie dostałaś?

Głowa mnie bolała pół dnia, ale to chyba na tą siąpawicę, co się na wieczór przywlekła.

Byłam na zebraniu w sprawie darmowych badań przesiewowych mojego syna. W ramach jakiegoś tam programu będzie przebadany od stóp do głów (nawet echo serca, usg), łącznie z psychologiem. Muszę wypełnic ankietę dotyczącą chorób w rodzinie, min. pytania "czy u kogoś w rodzinie stwierdzono depresję" "czy u kogoś w rodzinie stwierdzono inną chorobę psychiczną np. nerwicę, schizofrenię, Alzheimera" i muszę zaznaczyc " u matki" :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa :!: w sumie bardzo ciekawej :P

ja pierniczę, ale żem przetłumaczyła :lol:

Dobre dobre! Nikt wiecej niech nie tlumaczy wieska ;p

bo dysleksja to też problemy z czytanie, a to już spory problem na forum, jak ni chu*a nic nie trzyma się kupy i trzeba się domyślać :oops:

-- 15 paź 2014, 19:14 --

a chciałam się wciągnąć w rozmowę bo czuję się ignorowana i samotna na forumie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, nigdy w realu nie rozmawiam ze znajomymi o nerwicy tylko o zwykłych rzeczach

-- 15 paź 2014, 19:28 --

Tutaj jest mi obojętne o czym się rozmawiam. Na różne tematy mogę rozmawiać i nie przeszkadza mi kto ze mną pisze czy ktoś zdrowy czy z nerwicą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi