Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ahma, hellloooo kopa lat

kosmostrada, no nie jest to łatwe zwłaszcza ze ja całe zycie wszystkim sie przejmowalam, ocena nie wstawiona poprawie i bedzie okej, mam dwa duze zaliczenia w przyszly wekend poltorej godz kazde wiec mam sie na czym skupic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, procię bardzo, cała przyjemność po mojej stronie, że mogłam sprawić Ci radość napisaniem obiektywnej prawdy... to po prostu fakt. Łezkę wytrzyj i uśmiechnij się :D

Jeszcze raz powtórzę... słuchasz bardzo uważnie i reagujesz :brawo: bo ja ostatnio nie zawsze, ale chyba wybaczycie mój nie tęgi nastrój :?

amelia83, hej...! za 2 tygodnie pójdzie już gładko i z górki, główka do góry :D

zapomniałam się przywitać z cyklopką :D:papa:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kochana jutro jeszcze idę, mam robotę na cito i trzeba to zrobić na czas. We wtorek idę do pani dr tylko się zastanawiam czy od niej wziąć zwolnienie, czy lepiej od rodzinnej... rozumiesz, po co mają w pracy widzieć takie L4? Chyba wezmę urlop na razie parę dni, a do rodzinnej w przyszły poniedziałek, bo i tak kończą mi się leki od ciśnienia. ;)

wczoraj czułam się fatalnie, dzisiaj na nowej dawce jakby ciut lepiej... a może to uspokajacz tak działa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, też bym miała wątpliwości z L-4. Jak byłam ostatnio u dr rehabilitacji, to jej powiedziałam, że nie biorę żadnych leków, bo co ma moja przypadłośc do rehabilitacji zwyrodnień. Może to głupie, może to nie miałoby wpływu na jej nastawienie, może u ciebie to też nie ma znaczenia, od kogo masz zwolnienie.

Nie wstydzę się swojej choroby, ale nie muszę w każdej sytuacji o tym trąbic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, będę spokojniejsza jak wezmę L4 od rodzinnej, na pewno mi nie odmówi, przecież mogę mieć równie hemoroidy :roll: a co

w pracy trochę się domyślają, że mam spadek nastroju, bo to i widać i słychać, a poza tym ciągle się skarżyłam na zawroty.

Też się nie wstydzę depresji, ale będą "zdrowsi" w pracy jak będą mniej wiedzieli, a spokojnie odpocznę. Ostatnio byłam 2 lata temu na zwol.

-- 12 paź 2014, 19:35 --

amelia83, ja też mam zrobić ft4, tsh mam dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Dziewczynki :**************

Ja dzis bylam na wystawie Beksinskiego i na targach sniadaniowyh na ktorych jadlam weganskie ciasto dyniowe z kokosem , orzechami , cynamonem i platkami chabru :105::105::105: ogromnie mi smakowalo.

Pozniej w domku siedzialam , pichcilam obiad , ogladalam filmy.

Jutro mam wyjazd do Mops po decyzje i testy do grupy.

mirunia, ciesze sie ze dzis lepiej sie czujesz:***********

kosmostrada, a to prawda co pisala o Tobie mirunia:) ja tez cenie Twoje zdanie i chec pomocy :***********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nie przejmuj się. Ja się czasem nerwuję jak próbuję się douczyć przed snem. Ale w szkole już nie. A jak wrócę ze szkoły, to już w ogóle. To jak ja mogę, to ty też możesz.

kosmostrada, jeszcze nie przerobiliśmy metod badania zawartości cukru w cukrze.

Ale już obliczyłyśmy, że opłaca się kupić torebeczkę ziół i kilo cukru w tesco zamiast syropów na kaszel w aptece :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ahma, cześć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witaj :papa:

dzisiaj nieco lepiej, ale co będzie jutro to wielka niewiadoma, teraz tak będzie taka huśtawka, albo lęki albo dół. Jutro do pracy, więc chciałabym się czuć tak jak dzisiaj w miarę spokojnie.

Pyszne ciasto jadłaś :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :********* ja nigdy nie jadlam dyniowego , dzis po raz pierwszy ale bylo tak pyszne jak domowe , najezone orzechami i kokosem a na wierchu platki chabru no cos wspanialego.

mirunia, Kochana moze bedzie jak dzis a moze nawet lepiej :*********** tego Ci zycze.

Ja tez mam dni bardzo rozne wczoraj dol i lęki dzis bylo niezle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi