Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Na deptaku w Sopocie facet sprzedaje bukiety zrobione z liści. Podsłuchałam jego rozmowę z kolegą, który go pytał czemu to robi. Odpowiedź była prosta i dogłębnie filozoficzna: "Bo lubię..."

A Wy nie lubicie takich robótek ręcznych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, dobra dusza szepnela ze dobrze mi zrobi jesli tu zajrze. Dlugo mi to zeszlo. Ale znalazlam te szczegolna wyspe. Nawet nie probuje czytac odpoczatku bo nocbedzie za krotka, ale widze ze jestescie tu bardzo u siebie. Nie bedziecie miec mi za zle jesli czasem tu wpadne?

Mecze sie z nerwica i wlasnie praedpolgodzinnym kreceniem w glowie. Leze w lozko pod koldra i na dzis dzien moj sie skonczyl. Teraz musze siebie przekonac ze niczegonie mam w glowie :-( to tak pokrotce o mnie :-\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, dobra dusza szepnela ze dobrze mi zrobi jesli tu zajrze. Dlugo mi to zeszlo. Ale znalazlam te szczegolna wyspe. Nawet nie probuje czytac odpoczatku bo nocbedzie za krotka, ale widze ze jestescie tu bardzo u siebie. Nie bedziecie miec mi za zle jesli czasem tu wpadne?

Mecze sie z nerwica i wlasnie praedpolgodzinnym kreceniem w glowie. Leze w lozko pod koldra i na dzis dzien moj sie skonczyl. Teraz musze siebie przekonac ze niczegonie mam w glowie :-( to tak pokrotce o mnie :-\

Cześć Stefcia ;). Pisz śmiało tu i na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stefania, Witaj i rozgośc się! Może jutro będzie mirunia to pogadacie o zawrotach głowy, bo ona też z tym walczy.

tosia_j, kochana, to się cieszę, bo wsciekłośc lepsza od smutku!

Makabra, śnieg jest si!

cyklopka, ja lubię pewne elementy świąt ( np ozdabianie choinki z synem, gotowanie), ale u mnie zawsze są jakieś perturbacje rodzinne, np. fochy i nieprzychodzenie na Wigilię. Tego nie lubię i co roku na Święta gdzieś chcemy uciekac. Sylwester jest mi obojętny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja lubię pewne elementy świąt ( np ozdabianie choinki z synem, gotowanie), ale u mnie zawsze są jakieś perturbacje rodzinne, np. fochy i nieprzychodzenie na Wigilię. Tego nie lubię i co roku na Święta gdzieś chcemy uciekac. Sylwester jest mi obojętny.

Powiem tak, gdybym miała syna, to bym miała do tego wszystkiego zupełnie inny stosunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi