Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór moi drodzy!

Pogoda u nas wciąż wspaniała. Udało mi się skorzystac z rana przed pracą, poszłam z koleżanką na długi spacer z psami.

Miałam potem mało czasu, a pazury obdłupane, więc sprytnie je tylko podmalowałam - polecam lakiery tzw. piaskowe, poprawia się w minutę osiem.

Zmęczona jestem strasznie dziś, bardzo, ale to bardzo, brakuje mi picia kawy. Dla rytuału z rana robię inkę, ale nic nie mogę wymyślic, żeby zastąpic ją dla energii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AtroposIsDead, hej! Kofeina podnosi mi puls, a i tak mam bardzo wysoki przy bardzo niskim cisnieniu. Puls 110 = telepawka i herzklekot, co skończyło się dla mnie szpitalem. Leki na obniżenie pulsu obnizają również cisnienie. Piję kawę bardzo rzadko, tylko przy ciśnieniu 90, coby nie zasłabnąc. No i taka koopa.

Ferdynand k - hejka, co u ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, tez piję tą cholerną inkę w moim ulubionym kubasie kawowym. Zawsze z rana, wszyscy śpią, a ja kawa (ha ha tak ten płyn nazwijmy) i papierosek i doprowadzanie się dialogiem wewnętrznym do używalnosci. ;)

-- 17 wrz 2014, 19:35 --

Ferdynand k, jakiś nerw cię złapał, czy cię roznosi z nadmiaru energii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja na szczęście nie mam problemu z otrzeźwieniem porannym-na ogół jesli nogi opuszczę z łóżka, jestem już przytomna i gotowa do działania, gdy nie nerwicowe objawy oczywiście. Ale wymądrzam się, a ja od ponad 10 lat wstawać rano nie muszę, jedynie czasem do lekarza. Dlatego bardzo Ci wspólczuję...podobno bardzo rozbudza obmycie twarzy zimną wodą, zaraz po wstaniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Z rana to mnie nerwica rozbudza, ale około 12 -tej przychodzi zwałka. W domu stosuje trick z lodowatą wodą, ale w pracy to raczej kicha, bo mam makijaż... Wyglądałabym jak panda, po takiej akcji :D

Ferdynand k, wiem żeś przeciwnik palenia okrutny, ale ja nie palę na ulicy, ani w pomieszczeniach w domu, truję tylko siebie ;)

-- 17 wrz 2014, 19:45 --

Ferdynand k, Nerw z jakiegoś powodu, czy nerw ogólny o podłożu biochemicznym? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi