Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Maggda92, w pomorskiej pisali że w Bydgoszczy padało ba! lunęło.

Zje***łam allegro oczywiście w formularzu kontaktowym, bo się wkurzyłam. Przepadły pieniądze a przesyłka nie doszła :evil:

-- 06 lip 2014, 16:33 --

Fakt że jest taniej ale kuźwa po raz trzeci mam problemy. :roll:

-- 06 lip 2014, 16:34 --

Jeszcze książka z angielskiego powinna dojść i nie doszła a widnieje jako zakończona. Tamte pozostałe anulowano

-- 06 lip 2014, 16:35 --

dlaczego jak kupuje to mam dopiero podgląd bo tak to za ch*ja bym nie wiedziała że anulowano, a sprawdzałam prawie codziennie co jest grane

-- 06 lip 2014, 16:36 --

Wysłałam potwierdzenie wpłaty zeskanowane i niech oddają pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, :D ja też robię zakupy, i to udane :P , przez internet, lubię bardzo...nie wiem co by było, gdybym została pozbawiona tej możiwości? Ja tak rzadko gdziekolwiek wychodzę...

-- 06 lip 2014, 16:40 --

amelia83, kolejny raz staram sie przebrnąć przez Kronosa Gombrowicza-to prezent, ale nie jestem tym zachwycona, chce jednak skończyć...

Upał niezmiennie męczący, czekamy na burzę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ciesze sie ze mialas udany dzien :) :yeah::yeah::yeah: Ja dzis zlapalam leki teraz jak poszlam do biedry bo zachcialo mi sie ogorkow konserwowych i poszlam je kupic , jak szlam bylo dobrze , w biedrze bylo dobrze a przy kasie jakos mnie chwycilo na chwilke ale jednak. Juz mi zdazylo nastroj to popsuc :x

Ide na kolacje i na komedie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witaj Płateczku, tyle optymizmu emanuje z Twoich postów, że aż chce się czytać :D

mirunia, miło spędziłaś niedzielę, to zapewne wzmocni Cię na cały tydzień :D

U mnie trochę popadało, ale najważniejsze, że ochłodziło się - głowa mnie boli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was prośbę, jak wysyłacie mi zaproszenie na fb napiszcie kim jesteście ;)

Bo ja się kręcę, nie wszystkich znam ze zdjęć i czekam w zawieszeniu nie wiedząc czy przyjmować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, mnie te okrutne leki też dopadają wszędzie :( A może my same straszymy się :mhm:

Maggda92, w niedzielę biedry czynne do 20, może jeszcze zdążysz :D ?

-- 06 lip 2014, 18:44 --

mirunia, ja od dłuższego czasu lękowo, niezmiennie. Ja nie mogę zażywać p/bólowych, bo moje serce źle reaguje-przyśpiesza, dlatego najczęściej nacieram głowę amolem i mija...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi