Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ramanujan, ja mam lekki antydepresiak lękow mi nie koi wszytsko to praca nad soba ... Harowa gorsza jak na orce ;) ale jakies tam efekty mam , sama na miescie juz bywam , i nie przeraza mnie to az tak a jak lapie lęk to sobie czekam na boczku az minie i ruszam dalej albo spiewam sobie z mp3 ...

Lekarstwa nie bardzo sa dla mnie niestety .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, byłam szczęśliwa z tego powodu. Ja właściwie pojechałam na to spotkanie ze Znajomą, której mąż był alkoholikiem /zmarł zresztą/ i myslałam, że to Jej pomoże jakkolwiek, ale nie każdy potrafi korzystać z tego, co daje mu los-nie chce się uczyć od mądrych ludzi, nie ma zdolności do refleksji-ale przynajmniej ja skorzystałam-bo chciałam, ponieważ alkoholizm to uzależnienie podobne do innych i mechanizmy zachowań są bardzo podobne we wszystkich przypadkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mi leki za bardzo na lęki też nie pomagają. Głównie chodzi mi o to, żeby trochę nastrój poprawiły i myśli natrętne zmniejszyły. Resztę muszę zrobić sam i na terapii. Może nie wychodzę tak często jak Ty, ale w porównaniu z zeszłym rokiem postęp jest ogromny. Tylko żeby się ten nastrój ustabilizował i powinno wszystko ruszyć zdecydowanie do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dziękuję za kciuki, ;) Pogadam za 2 tygodnie poważnie z lekarką, co zrobić z tym moim leczeniem. Dzisiaj przysłał mi pocztą stary lekarz historię choroby i wkurzyłem się, bo napisał częściowo nieprawdę... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, normalnie. Jak byłem w bardzo ciężkim stanie w 2012 roku to napisał, że nie chciałem kontynuować leczenia, a to nieprawda. Sam lekarz przepisał bromazepam, ja nic mi mu nie mówiłem, że nie chcę brać reboksetyny przepisanej mi wcześniej. Drugie kłamstwo dotyczy dawki wenlafaksyny w 2013 roku, napisał, że mi zmniejszył, a utrzymał 150 mg dawkę. Może się pomylił, ale wątpię, bo on swoim leczeniem spowodował wtedy manię u mnie, a teraz zaciera ślady.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, boli mnie to tym bardziej, że na wizytach był bardzo w porządku, pod względem podejścia do pacjenta takiego psychiatry jeszcze nie spotkałem. Sam nie wiem, co o nim myśleć. :roll: Może mnie pamięc zawodzi i się niepotrzenie czepiam. Jedną dobrą rzecz zrobił, zapił mi CHAD w diagnozie ostatniej. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, większość z drużyn którym dobrze życzę awansowała (Brazylia, Niemcy, Argentyna, Holandia, Kolumbia), więc praktycznie kto wygra, to i tak dla mnie będzie dobrze. :mrgreen: Szkoda, że Kolumbia trafiła na Canarinhos, bo bardzo chciałem ich zobaczyć w 1/2, ale nie po pokonaniu gospodarza turnieju. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi