Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich :papa::papa:

wieslawpas, dostałeś przecież inne leki na spanie, po to, żeby przestać brać benzo.!!!

Chwaliłeś się, że dobrze śpisz po tisercinie, niedawno dostałeś sulpiryd, po którym ponoć też się śpi dobrze.... tylko trzeba któryś z tych leków brać regularnie, codziennie o tej samej porze przed spaniem. Lekarz na pewno powiedział Ci, który lek odstawić, a który brać. Leki od nerwicy nie działają od razu tak jak benzo, potrzeba trochę czasu, żeby organizm nasycił się nimi. Jedynie tisercin usypia po 1-2h i też go trzeba brać codziennie przed spaniem, a nie doraźnie... raz to, raz tamto :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, kombinuj dalej samodzielnie z lekami, raz bierz te od lekarza, które masz zlecone aktualnie raz inne to na pewno będziesz spał normalnie 8)ironia, of course...

mówili Ci to już chyba wszyscy a nadal ciągle pytasz o to samo.

Anna Maria, z czego miałaś tyle %?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie za bardzo jestem dzisiaj w formie, wyłażą stresy kilkudniowe (przed MR), od rana jestem jakaś "pijana", nerwicowe zawroty głowy, dopiero od niedawna ciut lepiej, ale dalej zamroczona i teraz śpiąca. Jakoś przemęczyłam się w pracy :bezradny:

Płatku**** współczuję ci tych bólów głowy, być może są po coaxilu, nie wiem :bezradny: i nic p/bólowego nie pomaga?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, acherontia-styx, wlasnie faszeruje sie tabletkami i pomagaja na tyle ze troche bol przytlumiaja ale nie niweluja calkiem...Musze zapytac lekarki bo osza;eje z tym bolem.

mirunia, tez dzis jestem nie w formie , terapeutka mowila ze takie stresy wlasnie beda wylazily i bedziemy to przyplacac zlym samopoczuciem:(

Co dzis masz na obiadek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, zapytaj koniecznie lekarkę o ten ból.

Tak, stresy wychodzą później i to ze zdwojoną siłą... czekam kiedy ustąpi ten nerwicowy stan :hide: staram się sama wyciszać, uspokajać.

płatku, zjadłam już obiadek :D kalafiorową i żeberka duszone z sałatą. Jutro muszę znowu sobie coś upichcić na 2-3dni. A kalafiorową miałam z małym makaronikiem takim do zup, uwielbiam klusie :mrgreen:

-- 04 cze 2014, 16:45 --

muszę wyjść na godzinkę :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie znacie dobre leki na spanie?

lańsko w d... !!! za nieposłuszeństwo :time:

platekrozy, wróciłam już, jest piękna pogoda, cieplutko bez wiatru i świeci piękne słońce od kilku dobrych godzin... może wreszcie będzie lato :angel:

spojrzałam teraz na moje okna w słońcu i opadły mi ręce... niedawno myłam :shock: ale po tych deszczach znowu czeka mnie robota... tylko jak ja biedna je umyję jak brakuje mi sił? może po kawałeczku :hide:

-- 04 cze 2014, 18:58 --

amelia83, comatom, :papa::papa:

dobre z rabarbarem :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi