Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

monmaria, :*************** hey :)

Ja dzis mam terapie , w dodatku robia u mnie droge i sa straszne korki zeby wyjechac z osiedla na miasto :bezradny: chyba pojde na nogach i wsiade jak juz z osiedla wyjde gdzies po drodze do autobusu . Wczoraj siostra stala przeszlo 20 minut zeby przejechac 3 przystanki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich :) ostatnio mało tu zaglądam ale nie dlatego ze cudownie odzrowiałam i już o Was zapomniałam... po prostu mam mniej czasu i więcej nerwów...

w lipcu ślub z weselem i chrzciny małej już przygotowania trwaja a ja się zaczęłam denerwować do tego ciągle kłopoty... a To pies uspiony a to zmniejszylam dawke leku bo nie poszlam w tamtym tyg a lekow do tego by mi nie starczylo a to rocznica pierwszego ataku padaczki a to wczoraj siostrzenica głowe sobie rozcieła a to na antybiotyku bylam i tak wszystko w jednym tygodniu w zasadzie i teraz czuje się strasznie...... znowu myśli że nic nie ma sensu, strach przed życiem i jeszcze większy przed śmiercią... masakra... czasem już żyję na siłe nie widze sensu i nie pamiętam czy można życ normalnie... nie umiem żyć normalnie jak wszyscy chyba... nie wiem co sie dzieje ale załamka mnie dopadła... niby stan chyba nie jest skrajnie ciężki bo z domu wychodze, sama z małą spaceruje, nawet w kościele na mszy byłyśmy... no niby robie wszystko ale czuje niepokoj i czasem przychodzą te myśli... do tego sezon się zaczyna... w piątek mąż wyjeżdża do warszawy a ja juz się boję;( czy ktoś ma jakąś rade dla mnie? może ktoś miał podobnie? pozdrawiam i całuję :*:*:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, tulam Cie goraco :************** Ja dzis dostalam pochwale , ze jest lepiej i ze widac ze pracuje nad soba. Tylko zeby jazde autobusami jeszcze opanowac :uklon::uklon::time: ...

Pogoda jest francowata.,

-- 13 maja 2014, 15:48 --

Anna Maria, moze idz na spacerek chociaz blisko ale zawsze to sie ruszysz z domu ,z awsze to jakas aktywnosc fizyczna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, to Ty, usunołeś konto i znowu założyłeś? :D

Tak, znowu założyłem. Miałem wielkie plany: oderwać się od forum i znaleźć pracę. Niestety nic z tego nie wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, cześć. Ja się masz?

Jakoś tak nie bardzo, a Ty?

Wróciles Auman :D

Cześć, witaj z powrotem.

Witaj. Miło Cię widzieć. :D

-- 13 maja 2014, 16:45 --

platek rozy, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi