Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to jestem leciutko wkurzona, bo podpytałam w firmie i okazało się, że w sumie do tego samego i pewnie za te same śmieszne pieniądze zatrudniają ludzi z mniejszymi kwalifikacjami niż ja, ale przynajmniej jest to konstruktywne i racjonalne wkurzenie, bo przynajmniej widzę, co powinnam zrobić.

Tak że coś robię, jutro do doktora i jeszcze odebrać papiery z kursu na prawko (bo raz, że będę pewnie na lekach, a dwa, że nie chcę kończyć w tym ośrodku, w którym zaczęłam).

A cieszę się, że idę do lekarza i pewnie mi coś zapisze, bo to zwiastuje zmiany.

W sumie się zastanawiam od czego zacząć, bo to jest psychiatra i psychoterapeuta w jednym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kociak przyszedł z wielką sącząca się raną na gardziolku. Rana wielkości dłoni bez palców :why: Przyszedl wczoraj. Brat powiedział, że zapewne tak głodny bo nawet nie z szedł ze Zgrywuniem się przywitać jak to mial zwyczaju.Później go nie widziałam. Pewnie przecierpiał najgorszy ból na strychu, ja nawet nie wiedziałam że jest bo to włóczykij i rzadko bywa w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hellooo, wrócilam z lasu szłam z trzęsącymi nogami ale dałam jakoś radę, mam agorafobię, kiedys tak nie miałam, nie tak mocno, teraz sie trzęsę jak wychodzę tzn od 2 tyg :-| ale wyszłam od rana ogarniałam chałupę, pranie, zmywanie naczyń, podłóg, odkurzanie i z tych rzeczy jestem zadowolona , że nie zwinęłam się w kłębek pod kocem, M mnie tez w jakimś stopniu motywuje, rano mówi, "zbieramy siły, kochanie" :pirate: podpowie o jakiejs drobnostce do zrobienia i ja mu wierzę, że mi to może pomóc, też jesteście czasami tak nieogarnięci ? :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, Anna Maria, hejka, jak u Was dzionek?

ostatnio bardzo boje sie prebywać z ludzmi, pierwszy tydzień total brak sił i energii a teraz dodatkowo trudności w wychodzeniu, rozmowie, lęki nawet w domu, cieszę się, że dzisiaj sił przybyło i nie leżę...ale cieżko jest... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila odpoczynku i z powrotem do miasta na spotkanie autorskie z powieściopisarką. :yeah: Jeśli mi się nie odwidzi bo to wszystko możliwe mogą mnie złapać lęki :roll: Póki co czuję się silna i pewna siebie :mrgreen:

-- 06 maja 2014, 13:10 --

amelia83, tulę Kochana :***

-- 06 maja 2014, 13:10 --

amelia83, i tak dzielnie dajesz sobie radę ;**

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dotałam zaproszenie do znajomych do Sopotu , M pojechał sam, po drodze dziadka do szpitala zawieżć na zabieg, mam lęk nawet przed znajomymi, uciekam w swój świat :oops:Anna Maria, pisałas, że z M. Kalicinską jedziesz sie spotkać, moja siostra uwielbia Ją i Jej ksiązki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi