Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, przykro mi :*** Widzisz ja doszłam do wniosku, że osoby, które nie rozumieją co w danym momencie przeżywamy np. z powodu lęku, nie są złymi osobami. One tego nigdy nie doświadczyły i nie mają pojęcia jak to jest.

-- 05 maja 2014, 20:40 --

hania33, trudno niech im na zdrowie wyjdzie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to wszyscy mieli najcięższe dzieciństwo i wszyscy mają nerwicę czy depresję tylko kuźwa jakoś oni funkcjonują bez leczenia, a ja nie choć ich zdaniem to się ze sobą cackam albo że jestem upośledzona umysłowo bo chora nie jestem i mogę pracować a najlepiej pieniądze co zarobię to im oddawać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie najlepsza to siostra i szwagier. Rozkładają mnie na łopatki. Przytakuję im jacy to są wielcy, genialni, pracowici i ile osiągnęli w życiu a duchu się śmieję no cóż... kiedyś sie przejmowałam, teraz doszlam do wniosku że jesteśmy jak ogień i woda. Oni materialiści a ja stawiam na rozwój wewnętrzny. Dla nich liczy się ekstra samochód by przed sąsiadami szpanować choć mało jeżdżą tylko w koło komina, ale musi być fura, a dla mnie sukcesem jest wydanie w zbiorowym tomiku kilku wierszy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi