Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, ja się boję /znowu się boję/ że nie będę umiała się odnaleźć i nie wyjdę już na prostą

platek rozy, :********

monmaria, wiesz, gdybym była "zdrowa" może inaczej odbierałabym moją teściową ale,że ona jest straszną gadułą i wie,że mam depresję nie zawsze mam ochotę coś mówić najlepiej mi jak mam spokój a ona mnie zagaduje na śmierć, gada...gada a ja mam dosyć to potem się obraża nie rozumie,że ja nie mam siły na rozmowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, jest , dlatego za rada mojej psycholog staram sie jak najwiecej z tego dnia wycisnac . I staram sie nie postrzegac dnia jako caloego zlego bo np mialam lęki poowedzmy rano to staram sie wycisnac z dnia cos po poludniu . Bo inaczej oszaleje .Dzis mialam lęki rano ale pozniej juz bylo ok wiec mowie sobie ze to nie byl zly dzien.

-- 05 maja 2014, 20:21 --

amelia83, tulam Cie goraco :**************i tesciem sie nie martw , wiem ze ciezko ale dbaj teraz o siebie i swoj spokoj !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, ja mojej teściowej nigdy złego słowa nie powiedziałam, zawsze starałam się żeby było ok. Niestety tylko ja wiem ile łez przez nią wylałam. Teraz nawet nie chce mi się do niej jeździć, odwiedzam ją ze względu na męża. Niektórzy mają takie charaktery, że się nie da i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w czwartek muszę podreptać do doktor, nie ma rady, możę seronil już przestał działać albo wieksza dawke trza... :mhm: jeszcze się podniesiemy, wierzę w to kochane jeszcze będzie normalnie....będziemy się usmiechać, żyć pełna piersią...

ja uwielbaim moja doktor :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dawaj Tą herbatkę i przybywaj :mrgreen:

Dziewczynki, tylko ktoś, kto przeżył chociaż raz depresję lub lęki może zrozumieć drugiego, a tak najczęściej "radzą" - weź się w garść... wymyślasz jakieś depresje, albo: czego się boisz, nic się nie dzieje, uśmiechaj się częściej... Znam tego typu teksty :( Ale tolerancja i brak komentarzy przydałyby się od nich, lub zwykłe wsparcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dokladnie wsparcie . Moja psycholog mowi ze wsparcie jest bardzo wazne ! Ale jak je uzyskac jak nawet najblizsi nie rozumieja co my czujemy i co przezywamy :bezradny:

A herbatka pyszna : Połączenie czarnej, cejlońskiej herbaty z kandyzowanymi owocami mango, płatkami róży oraz listkami mięty. Wyciąg z owoców liczi nadaje orzeźwiającego aromatu. Kompozycja sprawi miłą niespodziankę zwolennikom intensywniejszych odczuć w herbatach. Lekka kwaskowość nadaje charakteru kompozycji. Dodatkowo szczypta mięty wzmacnia smak i tworzy z niej ciekawą propozycję na wiosenną porę. Taka jest :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi