Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Anel92, ja też przeszłam kilka terapii i dużo mnie nauczyły, ale czy pomogły tego nie jestem pewna. Kiedyś naprawdę byłam w złym stanie. Dopiero jak sama zaczęłam walczyć o swoje lepsze jutro to jest w miarę dobrze. Są oczywiście gorsze dni, ale taka to już jest choroba. Najważniejsze, aby się nie załamywać i nie poddawać, a wiem jakie to trudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, Pewnie jesteś zły, ale z drugiej strony pewnie martwią się o Ciebie dlatego chcą,żebyś pojechał do szpitala.Leki,które teraz bierzesz nie działają jak powinny...sam to widzisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, Pewnie jesteś zły, ale z drugiej strony pewnie martwią się o Ciebie dlatego chcą,żebyś pojechał do szpitala.Leki,które teraz bierzesz nie działają jak powinny...sam to widzisz

Tak, rozumiem, ale ja strasznie nie chcę wracać po raz kolejny do szpitala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, Dzięki:*** No jest ciężko, najgorsze jest to,że ta depresja nawraca i nawraca...Co jest lepiej to na nowo i ataki lęku do tego, można się wykończyć, na prawdę. I czasami już mam tego stanu dosyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, a mnie na siłę rodzice chcą zamknąć w szpitalu.
a nie pomyślałeś, że rodzice się o ciebie martwią i chcą dla ciebie jak najlepiej.

Pomyślałem, ale w szpitalu bardzo źle się czułem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, nikt w szpitalu chyba się dobrze nie czuje. To dom daje nam poczucie bezpieczeństwa. Auman, ale pomyśl jak po pobycie w szpitalu będziesz się lepiej czuł, to może warto spróbować.

-- 04 maja 2014, 18:42 --

Anel92, całe życie jest takie, nikt nam nigdy nie powiedział, że będzie łatwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, nikt w szpitalu chyba się dobrze nie czuje. To dom daje nam poczucie bezpieczeństwa. Auman, ale pomyśl jak po pobycie w szpitalu będziesz się lepiej czuł, to może warto spróbować.

Ja nawet w domu nie czuję się bezpiecznie. Latam tylko od okna do okna i patrzę czy po mnie nie przyjechali. Zrobię tak: jak lekarka będzie mnie chciała na następnej wizycie skierować do szpitala, to się zgodzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, No niestety, a mogłoby być trochę łatwiejsze, przynajmniej bez tej depresji i lęków

Auman, I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, powiedz jej jak się czujesz, niech sama oceni czy wysłać Cię do szpitala. Ja zrobię tak samo, powiem lekarzowi jak się czuje i niech sam ocenia czy mam iść do szpitala czy nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, może warto spróbować dać sobie pomóc

No nie wiem, skoro mam już diagnozę, to może nie będą mnie znowu w szpitalu diagnozować i może uda się jakoś skrócić pobyt.

-- 04 maja 2014, 18:47 --

Auman, I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, powiedz jej jak się czujesz, niech sama oceni czy wysłać Cię do szpitala. Ja zrobię tak samo, powiem lekarzowi jak się czuje i niech sam ocenia czy mam iść do szpitala czy nie

Już na poprzedniej wizycie chciała mnie wysłać do szpitala, jak jej powiedziałem co mówią głosy które słyszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, A co Ci głosy mówią?Jesteś w stanie panować nad tym jeszcze???

Głosy nazywają mnie mordercą. Lekarka zasugerowała, że te głosy mogą namawiać mnie do popełnienia czynu karalnego. Czy jestem w stanie nad tym zapanować? Jeszcze chyba tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, Na prawdę martwią mnie Twoje objawy, póki jeszcze to kontrolujesz to widzisz, że to na prawdę może być niebezpieczne.Nie broń się przed tym szpitalem, te leki Ci nie pomagają, muszą Ci zmienić a lepiej iść do szpitala dobrowolnie na ustalenie leków niż zrobić coś karalnego i iść do szpitala na długie lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, Przesrane to życie, od samego początku, wtedy miałam takie lęki,że aż mi serce waliło, miałam omdlenia, i trafiłam na oddział kardiologiczny wykluczyli problemy z sercem stwierdzili nerwicę potem miałam już stwierdzoną depresję z nerwicą, do tego mam urojenia ksobne jak to twierdzą lekarze, masakra

-- 04 maja 2014, 17:57 --

Auman, Dlatego lepiej iść do szpitala

-- 04 maja 2014, 18:00 --

monmaria, i jeszcze miałam podjerzenie schizofrenii ale w szpitalu wykluczyli jak teraz byłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi