Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno się z Wami nie witałam.... hej wszystkim :papa::papa::papa:

platek rozy, weekend jest dość długi, cztery dni wolnego, ludzie wyjeżdżają na działki grilować, albo jeszcze dalej... robią zakupy bo wszystkie duże markety będą pozamykane, jedynie małe sklepy otwarte, gdzie za kasą i ladą stać będą właściciele sklepów. 2 maja też jest wolne za "wolną" sobotę, w której wypada święto 3maja. Tak, że w sumie 4 dni wolne.

Dzisiaj pogoda cudna, byłam w pracy, a popołudniu zrobiłam pranie, umyłam balkon żeby to pranie powiesić. Czuję się w miarę lepiej niż ostatnio, co dzień krok do przodu, wyszukuję zajęć, żeby czasem z nudów nie nakręcać swojej wyobraźni lękami i myślami negatywnymi. Najgorsze są jeszcze poranki, kiedy trzeba wstać i wybierać się do pracy... ojjj to wtedy!!!! najlepiej zostałabym w domciu, ale chodzić trzeba i jest różnie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, bardzo mi miło, że mnie wspominałaś :D:D jestem jestem i czasami zaglądam, ale nie zawsze mam czas popisać z Wami. W pracy ostatnio nie mam na to chwili.

Też o Tobie myślałam jak się czujesz i jak dajesz sobie radę. Może zwiększ sobie ten coaxil, na razie chyba dobrze go tolerujesz, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi