Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hejka chyba mam depresje, od 2 dni nie wychodzę z łóżka a wczesniej po pracy uciekałałam w sen i spałam do rana :bezradny::bezradny: nie mam siły nic mi sie nie chce dzis troche w tv sie pogapiłam i ksiazkę chwyciłam a tak nie mam na nic ochoty siły nie odbieram telefonow, jestem okropna, nie chce być taka :hide:

Ja od jakichś 2 miesięcy śpie po 12 godzin dziennie, 10 godzin w nocy i po południu ze dwie. Nie ma nic gorszego dla mnie niż nadmierna senność w depresji. A śpiąca jestem non stop :x:cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chyba wolałabym brać tabletki niż non stop ziewać i pokładać się. Kiedyś miałam taki jakby napad manii po setalofcie i wreszcie chciało mi się żyć, ale właśnie nie mogłam spać. Nawet po benzo były trudności. Ale pewnie na dłuższą metę bezsenność jest okropna.

Siema Marcin, a u mnie dziś trochę lepiej :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, niby mam chłopaka ale w te relacje wkrada się monotonia i gasniecie żaru... i jak patrze na malzenstwa moich kolezanek to odechciewa mi się miec partnera...nigdy nie wiemy na co się tak dokładnie piszemy i to jest masakra... nie chce pozniej rozczarowania i męki całe zycie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi