Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, tez tak robie ale czesto mi sie nie chce nic , i codzien becze .

-- 08 kwi 2014, 19:36 --

wieslawpas, tez tak robie ale czesto mi sie nie chce nic , i codzien becze .

-- 08 kwi 2014, 19:38 --

hania33, ale nie podobalo mi sie to ze lekarka mi powedziala ze mam brac tyle i tyle i nie odstawiac jak bede sie zle bardzo czula ani nie przychodzic wczesniej tylko za miesiac jak leki c\zaczna dzialac. To nie cukierki w koncu i lubie miec ta swiadomosc ze jak mi sie cos po nich bedzie dzialo moge przyjsc wczesniej i sie zastanowic z lekarzem wspolnie czy lecimy dalej z tym czy zmieniamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dobra, ale mimo wszystko to robisz. osoba w ciężkiej depresji nie zrobi nic. będzie leżała i będzie miała gdzieś to, że nie myła się od tygodnia i wszystko inne. tak samo jak osoba w ciężkiej depresji nie popełni samobójstwa pomimo, że nie chce żyć i ma myśli samobójcze - nie ma na te wszystkie czynności sił.

może masz depresję lekką/umiarkowaną, a może masz zaburzenia adaptacyjne...nie wiem,nie jestem diagnostą a sama etykietka mnie nie interesuje. ciężkiej depresji nie masz na 100%.

i zastanawia mnie bardzo czy sama nie nakręcasz trochę tego działania ubocznego leków, takie placebo, ale nie w tą stronę. coś na zasadzie samospełniającego się proroctwa. ale tym powinna się już zająć Twoja terapeutka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ide do plumkania :papa::papa:

wieslawpas, tak ale podejscie jej mi sie nie podoba do pacjenta.

Ona na babinskiego pracuje a tam Ci daja leki i nie patrza czy na nich zyjesz czy umierasz . Meza mojej kuzynki by zabili bo tak ladowali i chlop zapasci dostal bo mu tak cisnienie obnizyli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi